Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

10.11.07

Kaotasime Tulevikule 0-0



Pealkiri kyll nats imelik,aga põhimõtteliselt nii oligi. Tulevik oli täna teravam ja suutis lausa kax korda meie võrku sahistada,aga õnnex suluseisust. Yhe korra lõid nad ka latti. Meie poisid olid väga liimist lahti ja midagi ei tahtnud õnnestuda..... Söödud ja löögid olid enamasti ebatäpsed. Lõpu eel mängu sekkunud Starovoitov tõi kohe teravust juurde. Ta sai paremal äärel palli ja mängis kax Tuleviku meest yle ja tegi ka suurepärase löögi,kuid Tohver oli oma ylesannete kõrgusel ja suutis palli tõrjuda. Teisel poolajal tegime veel paar head pealelööki,kuid jällegi oli Tohver õiges kohas.
Kahju,et ei suutnud hooaega võiduga lõpetada,aga mis siin ikka kiruda,meeskond oli ju samamoodi kui meiegi tujust ära. Tegelikult võib ju isegi rahul olla,et suudeti sellise hambutu mänguga punkt kätte saada ja pealegi oli päris ok hooaeg arvestades seda,et mängisime ilma kindla ryndajata. Kui saame endale ryndajad,tõstab järgmisel aastal meistrikarika enda pea kohale meie meeskond :-)
Enne mängu sai kõhtu täidetud Liverpooli pubis ja soovitame seda kõigile,kes Mulgimaale sattuvad ja kohe kindlasti tasub proovida Liverpooli snitslit praemuna ja sampinjonidega. Tõeliselt suur ja maitsev praad ja hindki taskukohane-65 kr. Ainus asi, millega viriseda on see,et kui juba on jalkapubi,siis näidaku ikka jalkat mitte mingit moesaadet.
Kindlasti tuleb millaski ka hooaja kokkuvõtte,ehk siis fännide nägemus sellest.

1 kommentaar:

jflash ütles ...

Tujutu lõpetus. Lõpuks loobusin isegi karjumast ja pasunat puhumast, ootasin lõppu... Ära ootasin ja kodugi sai.