Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

13.04.08

MT-Trans 1-1

Eile pidime jällegi Flashi autoga mängule sõitma, kuna inimesi bussi rentimisex pisut vähe.... Algul oli mõte ka Kuremäe kloostrit kylastada ja kohalikud nunnad yle kaeda,aga ajanappuse tõttu otsustasime selle siiski järgmisex korrax jätta. Narvas oli superilus ilm-päike paistis ja oli mingi +12. Tartus oli kuuavasti terve päeva korralikult sadanud.Vedas meil.
Poistel oli esimene mäng looduslikul murul ja ex väike kartus oli ikka sees,et kuidas nad suudavad hakkama saada, aga ikkagi uskusime neisse ja loomulikult lootsime võitu. Mängu algus oli pisut rabe mõlemalt poolt ja ega eriisi võimalusi polnudki. Väike ylekaal oli siiski Transi poolel. Poolaja lõpus siis kaitse eximuste tõttu ka värav... Tjuhha yritas paremal äärel vastast yle mängida,aga kaotas palli ja see tsenderdati meie kasti,kus tekkis väike segadus. Martti sai palli ja olex pidanud selle kyljeauti lööma,aga kahjux otsustas selle vist hoopis keskvälja suunas lyya,aga Lõsanov sai jala vahel ja jäimegi kaotusseisu. Ka teine poolaeg algas Transi kerge survega,kuid veerandtunnise mängu järel lõi Tirka peale Rassi suurepärast söötu viigivärava! 1-1. Tirka on nyyd juba viimases neljas mängus skoorinud. Super! Korra käis pall veel ka meie väravapostis ja lisaminutitel olex meie omad ka äärepealt omaväravaga hakkama saanud, kuid Djatsenko reageeris koheselt ja pyydis palli kindlalt. 10. minutit enne lõppu oli veel meil hea võimalus juhtima minna, kui Oss mängis kolm vastast yle ja saatis palli vastaste karistusalasse, kuid arusaamatul kombel ei olnud seal ei Prosat ega ka Mikheimi.
Lõppkokkuvõttes võib siiski selle viigipunktiga väga rahule jääda ja tundub,et meie meeskond on peale kahvatut hooaja algust leidnud lõpux selle õige hoo ja nyyd on neid juba väga raske pidurdada:-)
Kolmapäeval siis kõik staadionile Santose vastu! Kellel võimalik,tulgu juba 17 00, sest siis algab ju meie duubli mäng Floraga. Põhimäng siis 19 45.
Lalalalalalalalalaaaaaaaaaa MaagTammekaaaaaaaaaaa :-D
Pildirida SIIT

Kommentaare ei ole: