Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

16.05.09

Täna mängu ei näe

Käes jällegi laupäev ja st et meistriliigas peetaxe järjekordne mängudevoor. Meie Tammeka vastasex on Kure, keda kolm nädalat koduplatsil kindlalt 2-0 nahutati. Seekord mäng Saaremaal ja esmakordselt sel aastal ei saa me oma meeskonda toetama minna. Merje sõitis autoga Soome ja teine auto remondis. Kui rentida buss, lähex see meile väga kallix maxma ja finantsolukord pole hetkel kellegil väga kiita. Sellegipoolest on väga masendav, et reis Saaremaale jäi tegemata ja meeskond peab ilma fännideta läbi ajama. Loodame, et nad mõistavad ja ei mõista meid hukka. Mõtetes oleme ju nendega. Olex sellest ainult kasu. Meie väljasõidud ei jää ju kunagi viitsimise pärast tegemata. Käisime ju isegi Levadia mängul kohal, kust punkte võis loota ainult väga optimistlik inimene. Meie aga usume, et kõik vastased on võidetavad ja kuna meie meeskond on võrreldes hooaja algusega järjest paremat mängu näitama hakanud, siis on kõik võimalik. Usume Tammekasse.
Usume, et meie meeskond suudab täna Saaremaal näidata suurepärast mängu ja vähemalt punktigi Tartusse tuua. Kui nad mängivad sellist mängu nagu viimases omavahelises kohtumises, pole Kurel ainsatki võimalust ja me vötame Kure jällegi mönuga :-)
Jääme lootma parimat.

1 kommentaar:

jflash ütles ...

Ja nagu välja tuleb siis head mängu näidatigi aga kodu toodi siiski ainult üks punkt. Võimalik et fännide poolehoid platsi ääres oleks avaldanud suuremat mõju ja oleksime ka kolm punkti võinud saada, aga mis seal ikka oletada :)