Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

20.12.09

Fänniturniir

Eile toimus Tallinnas,Kalevi spordihallis traditsioonix saanus aastalõputurniiri raames esmakordselt ka fännidele mõeldud turniir. Loomulikult olime ka meie esindatud. Meistriliigas osalevate klubide fännidest olid puudu ainult Tallinna Kalevi ja Narva omad. Neid asendasid Jalgpallihaigla ja Pärnu vaprad karupojad. Loositi 2 viiest alagruppi ja sattusime nö surmagruppi, kus peale meie veel JH, Kalju, Levadia ja Paide. Esimene mäng JH-ga oli väga võitluslik. Meid päästis halvimast vv Kermo supertõrjed. Võimalusi koll lyya, oli nii mul endal, Karlal kui ka Mällaril a kahjux jäi miskit puudu... Mäng lõppeski tulemusega 0-0 ja punktike oligi käes! Teisex vastasex oli Kalju ja ka sealt saime viigipunkti kätte! Kuigi pantritel õnnestus mängu juhtima minna, lõi Joons paar mintsa enne lõppu viigivärava ja kuigi mõlemad pooled yritasid kuni lõpuvileni mängu enda kasux pöörata, siis enam väravaid ei löödud. Kuna peale kahte vooru oli juba enam- vähem selge, et meie grupi on võidab Paide,kes oli suureskooriliselt alistanud järjest nii JH, kui ka Kalju ja kolmandas voorus ka Levadia, siis meie pidime sellex,et hellitada kas või õige pisut oma edasipääsulootusi, alistama kolmandas voorus kindlasti Levadia. Ja me saime sellega hakkama! Ajasime juba ennast enne mängu korralikult vihasex ja marssisime platsile võitluslauluga,milles teatasime, et kavatseme Levadial puuri täis lyya. Ju nad ehmatasid ära ja ega neist korraliku vastast polnudki. Karla lõi 2 ja Madis yhe kolli ja nii võitsimegi 3-0! Viimasel minutil oli ka vastastel paar head võimalust, kuid yhel korral ei suutnud nad palli tyhja väravasse lyya ja teisel korral suutis Tanel kaitses tekkinud segaduse edukalt likvideerida. Selle võiduga olime endiselt konkurentsis. JH võitis vahepeal 1-0 Kaljut ja enne viimast vooru oli veel kõik lahtine. Kaljul olid kõik mängud peetud ja nad said 4 punktiga 4.koha. JH-l oli kolme mänguga 4 punkti, väravate vahe -3 ja ees mäng autsaider Levadiaga. Meil oli koos 5 punkti,väravate vahe +3 ja ees mäng liider Paidega. Läxime ka Paide vastu aukartust tundmata ja kuigi jäime 0-1 taha, suutsime viigistada, kui mängisime arvulises ylekaalus. Paidekas tegi minu vastu mängides jõhkra vea, sai kollase kaardi ja saadeti paarix minutix puhkama. Selle aja see viigistas Karla mängu ilusa pommiga! Kahjux suutis Paide mingi poolteist mintsa enne lõppu kolli lyya ja nyyd jäi meil ainult loota, et JH ei suuda Levadiat võita. Ergutasime terve mängu Levadiat, kuid kahjux sellest ei piisanud. Mängu ainsa värava lõi mängu keskel Kojamees ja JH oli edasi ja meie võisime pessu minna. Muidugi kahju, et edasi ei saanud, aga häbeneda kah millegi yle pole ja seega jäime kõik rahule. Kõik kes platsil käisid andsid endast kõik ja võime enda yle uhked olla. Paide vastu mängides saime kõvasti innustust ka mõnelt Tuleviku fännilt,kes meid pidevalt ergutasid. Äitäh neile! Kogu turniiri võitjax tuli Sillamäe,kes finaalis alistas penaltide järel Paide 4-3.
Näha oli, et Sillamäe ja Paide olidki omamänguklassilt teistest yle. Jääb vaid yle imestada, et kus sai Paide endale sellex turniirix kokku 15 fänni. Terve hooaja jooxul polnud neid ju ollagi. Kõiki teisi fänne tead ju juba kasvõi nägupidigi..
Aga ex igayx ise teab. Ju siis sel fänniturniiril Paide eest mänginud tyybid ei saa kuskil oma liigas mängides hakkama ja nyyd fänniturniiril oligi viimane võimalus end tõestada.
Tore yritus oli ja jääb yle loota, et see tõepoolest saab traditsioonix. Fännidel on sellist turniiri väga vaja.
Ise jõudsin koju peale öösel peale kahte ja krt Kykital joodud suur kohv oli ikka viga kyll :-)
Karta on, et täna jääb superstaari finaal vaatamata :-D
Jyri ja Monza tegid ka pilte ja neid näeb SIIT.

Kommentaare ei ole: