Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

24.10.10

Tulevikuga viiki

Eilne kodumäng Tulevikuga lõppes võitlusliku 2-2 viigiga ja mängupilti vaadates oligi see õiglane tulemus. Tulevik on nyyd peale Paidet ja Kohtla-Järvet kolmas meeskond kelle suhtes meil sel hooajal saldo positiivsex jäi ja see on positiivne ;-)!
Eilsex mängux oli meil juhtkonna senise tegevuse (loe: tegevusetuse) vastu ka paar plakatit ja lauluke valmis tehtud ja iseasi kas sellelst ka miskit kasu tuleb, aga plakatid said paaril korral ylesse tõmmatud ja ka laulukest sai nii mõnedki korrad mõnuga ette kantud. Vähemalt ytlesime oma arvamuse avalikult välja ja näitasime sellega, et vähemalt meie hoolime oma meeskonnast.
Tõesti siiralt loodame, et ei pea nägema kuidas meeskond kuue aasta jooxul juba kolmas kord laguneb.
Mängust kah paari sõnaga.
Juba kolmandal mänguminutil lennati Reiole peaga näkku ja selle tulemusena toimus loomulikult sunnitud vahetus. Kindlasti jättis Laabuse eemalejäämine edasisele mängukäigule oma pitseri.
Mingi veerandtunnise mängujärel saime kylma dušši osalisex kui Tuleviku Sillaste lõi mingilt 35 meetrilt väljaku paremalt äärelt palli meile lati alla. Ilmselgelt polnud Kutter sellisex löögix valmis ja ka Sillaste ise tunnistas peale mängu, et tegelt oli see löök mõeldud tsenderdusena. Aga jah, tuleb tõdeda, et ilus koll.
Ka edaspidi olid avapoolajal paremad võimalused Tulevikul, aga õnnex skoori nad kasvatada ei suutnud. Meie omadest suutis keegi palli korra ka Tuleviku posti lyya, aga ei enamat.
Teine poolaeg oli päris tempokas. Mäng kaldus pidevalt yhe värava alt teise all ja mõlemal meeskonnal oli arvukalt võimalus kolle lyya. Ka mängu teise värava lõi Tulevik, aga seekord oma võrku! 1-1
Järgmise kolli lõid nad aga ikkagi meie valvatavasse väravasse juba teistkordselt leidsime end kaotusseisust.
Õnnex ei saanud Tulevik kaua eduseisus olla, sest juba mingi neli minutit hiljem viigistas Tamm võimsa pommiga seisu 2-2. Kuigi võimalusi nii meie Albertinhol ja ka vastaste ryndajatel jäi seis muutumatux ja mõlemad meeskonnad teenisid endale tabelisse punkti juurde.
40 punni koos!
Sel hooajal on veel koorimata Transi ja Levadia skalbid ja kuigi neil kõigil kolmel meeskonnal on nyydsex juba kindel koht tabelis olemas ja kuhugi langeda/ tõusta pole, usun et Tammeka suudab kax viimast mängu endast siiski maximumi välja pigistada ja näidata sellega veelkord kõigile, et eelmised viigid Transi ja Levadia vastu polnud juhuslikud.
Juba järgmisel laupäeval selle hooaja viimane kodumäng ja kõik kaasa elama!

Kommentaare ei ole: