Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

25.04.07

Eile õhtul oli ikka päris super tunne kyll,kui mäng viigiga lõppes! Tublid poisid. Viik Kaleviga tehti kuhjaga tasa. Kahju,et ise kohapeal mängu ei näinud,aga enamusel meist siiski tööpäev ja suht raske niimoodi keset nädalat Tallinna sõita. Loodame,et meeskond andestab. Sixu antud kommentaar ETV-le oli ka hea. "Kui olexime suutnud oma värava puhta hoida,olex võitnud". Õige suhtumine. Just nii peabki. Ja kodusel Tamme staadionil 12 mail võidame lõpux Levadia ära!
Ise käisime vahepeal abilinnapea J. Sasi jutul. Sai arutatud igasuguseid asju. Staadioni valmimist, linna toetust klubile jne. Staadioni kohta midagi uut ei olnud. Kõigest on juba varem ajalehtedes kah kirjutatud,aga klubi lubati järgmine aasta rahaliselt rohkem toetada kui tänavu. Ex muidugi kõik sõltub ka tulemustest,aga saime aru kyll niimoodi,et kuna Rock pole sel aastal lubatud eesmärke täita suutnud siis nad järgmisel aastal enam linnalt niipalju pappi ei saa. Sel aastal olid nad 1,5 milj saanud. Nii,et loodame, et kui meie klubi nelja parema hulka tuleb(mida ta ka teeb),siis toetused suurenevad. Kaua võib seda Rocki nuumata? Tuleb ikka rohkem jalkale panustada.
Laupäeval,nii häbi kui ka pole, mängule tulla ei saa, aga väga loodan,et kõik teised fännid veavad ennast kohale ja teevad korraliku lärmi ja aitavad niimoodi igati meeskonda. Ja loomulikult on lausa kohustuslik mulle pidevalt helistada ja mängust teada anda...irw
Loodame, et Tvmk ja Flora kaotavad ka laupäeval punkte ja saame neile veel lähemale.
Tammekaaaaaaaaaa

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kaitz, Sa unustasid lisada, et saime Tartu linnalt lipu, mis sümboliserib Tartut;)! Jesssss, Tartu....
Minu arvates ka, super, et suudeti viiki mängida;)! Meeskonnal on potensiaali, kui saaks ka korraliku ründaja osta! Hetekl rahalised võimalused puuduvad.
Olen kindlasti laupäeval kohal ja teeme kõik selleks, et Maag-Tammeka võidaks!

Kaitz ütles ...

Lipp läx meelest jah krt,aga noh,vana mees kah juba,kõik ei pysi enam nii hästi meeles...irw

Anonüümne ütles ...

No jah, see oligi ju meie külastuse esmatähtis asi;)!
Ai-ai-ai, püüa ikka meeles pidada;)!
Koguneme siis laupäeval 14.00 Ristiisasse!
Seal Tammekale, jessss!
Ma juba igatsesin Tamme staadioni järele:)!