Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

22.06.08

Võit!

Jõudsime ära oodata! Eile tuli siis lõpux ometi see kauaoodatud võit! Esimesel poolajal läx MT Timo karistuslöögist juhtima, aga peagi lasime endale ka kohe tagasi lyya. Kaitse unustas yhe mehe täiesti ära ja ukrainlasel jäi yle ainult pall värvasse lyya. Peale seda muutus mäng meie poole pealt närvilisex ja exiti lubamatult palju. Õnnex ei kasutanud vastased meie peataolekut ära ja vaheajale mindigi viigiseisul. Teise poolaja algul vahetas Prosa Perlini välja ja peagi lõigi Albert peale Ossi suurepärast söötu oma esimese värava meistriliigas. 2-1!
Paar minutit hiljem tõukas Pärnakate esimese värava autor peale kohtuniku vilet Rassi ja õigustatult järgnes punane kaart. Kuna mees lausa lonkis väljakult ära ja ei teinud kohtuniku märkustest väljagi, sai ta korraliku vilekoori osalisex. Peale väljakult lahkumist istus ta rahulikult istet varumeeste pingil! Ja kuigi ta saadeti ta ka sealt ära, saabus ta paari minuti pärast uuesti! Lõpux õnnestus Vapruse kaptenil talle selgex teha, et vaja ikka dusi alla minna....
Oodatult haarasid meie omad täielikult initsiatiivi ja Tamme asemele tulnud Mäxa lõi samuti oma esimese värava meistriliigas! 3-1. Kuid see ei olnud veel kõik! Oss suutis Prosale veel yhe supersöödu anda ja ka seekord oli Albert oma ylesannete kõrgusel. 4-1! Super.
Ise olin ennustanud soccernetis seisux 5-1 ja ega see kaugele ei jäänud. Võimalusi oli veel palju.
Igatahes on tore minna jaanipäevale vastu teadmisega, et meie meeskond on tagasi võidulainel ja usun, et alles nyyd hakkavad nad näitama, millex tegelikult võimelised on. Tervitused ka Vapruse fännidele,kes olid jällegi superhead ja toetasid oma meeskonda lõpuni!
Ilusat jaanipäeva kõigile ja statal kohtume!

Kommentaare ei ole: