Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

11.06.08

MT-TRANS 0-1

Kuues järjestikune kaotus meistriliigas ehk siis "rekordi" kordamine.
Vähemalt sel korral oli poisid mängux valmis ja Transile anti korralik lahing. Tegelikult olid meie omad isegi rohkem võitu väärt, sest lõid rohkem teravusi, kuid ainult selle eest punkte ei anta. Kahju on sellest, et kuigi meie ryndjad tekitasid vastaste karistusalas palju segadust, korraliku pealelöögini ikkagi ei jõutud. Kauglöögid lendasid kõrgelt yle värava ja minu arust tulex just selles osas trennis täpsust harjutada. Niikaua kui ryndajad oma võimalusi ära ei kasuta, võitu loota pole.
Väga kahju on sellest nõmedast väravast, mis meile löödi. Ka tribyynil tundus, et Transi vasakult äärelt antud tsenderdus on otsajoone yletanud, kuid kas tuule või tugeva vindi tõttu oli see siiski platsil ja meie meeste hetkelise segaduse karistas Lipartov ära.
Tore, et Teniste asemele pandi vasakule äärele Pähn mängima. Martti on harjunud just seal mängima ja võibolla just sellepärast polegi tal mäng muudel positsioonidel nii hästi välja tulnud. Laupäeval sai ta seal korralikult hakkama ja sekkus ka aktiivselt rynnakutesse. Tubli töö.
Peale vigastust tegi väga partii ka Djatsenko. Ilma tema suurepäraste tõrjeteta oleks skoor võinud ka suurem olla.
Praegu on meie meeskonnal väga rasked ajad ja just nyyd peax treenerite & mängijate ja ka fännide yxmeel olema palju suurem. Kaotuste põhjuseid võib olla ju päris palju: mittekyllaldane fyysiline ettevalmistus, mängijate nõrk individuaalne meisrelikkus, tahtelis-moraalsed omadused jne jne.
Fännid igatahes väga loodavad, et ebaõnn saab juba sel laupäeval Hiiul läbi ja uut "rekordit" ei synni. Usume, et meeskond valmistub sellex mängux kuidagi eriliselt ja Nõmme Kaljule näidataxe ka teist korda koht kätte ja peale seda võitu hakkame jälle ylesse ronima.
Oleme praegu 8. kohal. Eespool on Tulevik ja Vaprus. Tegelikult kuulume ju palju kõrgemale. Vaja on vaid leida see yxmeel!
Reede õhtul siis keegi EM-i ei vaata ja vara magama! ;-D
Kalju kotti!
Pildirida SIIN.

Kommentaare ei ole: