Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

25.05.08

Tere tulemast esiliiga?

Just sellise lause ytles eile peale mängu yx Tuleviku fänn ja ei olnud tahtmist talle isegi midagi vastata selle peale, sest selge on see, et kui Zamogilnõi jätkab, on langemine esiliigasse vägagi reaalne. Krt kaua võib? Kuues kaotus juba järjest. Halenaljakas on vaadata tabelit, kus peale 12 vooru on kuuendal kohal täielik amatöörsats Vaprus ja meie peale neid. Selline meeskond nagu Tulevik kaotab meile vaid punktiga ja on lisax veel yhe mängu vähem mänginud. Kui vaadata seda, et kellega meil järgmised mängud on, siis on vägagi tõenäoline, et paari mängu pärast olemegi juba yheksandad. Sellises olukorras on juba väga raske optimistlikku meelt säilitada ka kõige suuremal fännil.
Arvan,et fännidel, kes käivad meeskonda ka välismängudel truult toetamas, on õigus mingile korralikule seletusele treeneri poolt. Mis on tinginud sellise ebaedu? Mix mängib Sirel, kui varust olex võtta palju nooremad ja asjalikumad kaitsemängijad nagu Pähn ja Kallandi?
Arusaadav,et eile pärast kaht kiiret väravat läx tuju ära, aga peale Ossi löödud penaltit olex pidanud end vaheajal siiski kokku võtma ja mingile krdi Tulevikule koha kätte näitama. Krt me ei ole ju ometi nii sitad,et ei saax enam neist jagu. Ei saa pugeda sellise vabanduse taha, et väravas nooruke kogenematu väravavaht.
Meil olex eile ka midagi targemat teha olnud, kuid ometi otsustasime omasid raskel hetkel toetama minna ja väga masendav oli vaadata, et eriti ei yritatudki...
Esimese poolaja keskel oli tõesti mäng ainult Tuleviku väljakupoolel, aga sisse suudeti lyya ainult yx penalt.....
Meie meeskond ei ole veel kunagi järjest nii halvasti mänginud ja Zamogilnõi võix tõesti ise tagasi astuda.
Pildid SIIN, sel korral vähe - päike paistis vastu.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kahju, et teid niivõrd vähe eile kohal oli. karikafinaal ju näitas, et rahvast, huvilisi ja fänne on päris palju. Viljandi on ometi ju kaks korda lähemal kui pealinn...

Anonüümne ütles ...

to tulevuku fänn:

viimased MT mängud ja eriti tulemused on väga masendavad...

Anonüümne ütles ...

see ei loe! tõeline fänn ei jäta oma klubi ka kõige halvemal hetkel. ju siis teised pole nii südamega asja juures nagu need, kes te igal mängul käite. Tulevikul hakkas tugevam fännibaas tekkima just pärast seda kui me 2006. hooajal liigast välja kukkusime (Tartule oleme ühinemise eest elu lõpuni tänulikud!).
ja mängu tulemus ei loe. kui te oleks ette teadnud, et Tulevik laupäeval võidab, poleks te üldse kohale tulnud? fännid ju lähevad, nagu meeskondki, igat mängu võitma. vähemalt mitte kaotama. jah, pärast mängu võib tulemus masendust tekitada, kuid järgmise võiduga läheb tuju paremaks.

jflash ütles ...

Lihtsalt ühel hetkel ei jõua enam võitu ära oodata...
Samal ajal polegi hea kogu aeg laineharjal ja pilvepiiril kõlkuda. Suured tormid löövad õhu puhtamaks. Viimasel ajal on treener teinud ka taktikalisi ja meeste paigutuskatsetusvigu millest me mitte kopkatki aru ei saa, pole muud kui Tiiriku moodi käsi laiutada.

Anonüümne ütles ...

Kedagi ei saa ju sundida kaasa tulema. Muidugi olex lõbusam nii reisida nagu karikapooltfinaali ja finaali ajal a mis teha, selline on hetkeolukord.
Tulevikule edu ka edaspidisex.