Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

01.05.08

Finaalis!

Eile tegi meie meeskond siis juba esimese 17 minutiga Flora duubliga sotid selgex, kui Staro lõi neile kolm kolli. Lootsimegi kiiret väravat, mis pinged maha võtax ja õnnex see tuligi. Saime just peale esimest väravat juubeldamise lõpetada, kui Staro juba teistkordselt! Ja peagi veel yx! Super! Flora noored olid paanikas ja ei oodanud sellist mängu algust. Lootsid vist, et kui kaotasime laupäeval veenvalt Kalevile, siis oleme nõrgad...
Igatahes peale kolmandat väravat oli kõik selge ja meie meeskond võttis tempo alla ja alsi ka vastastel natuke mängida. Meie värava all tekkis ka paar ohtlikku momenti, aga Djatsenko oli tasemel ja hoidis puuri puhtana.
MT on löönud 2007/08 karikavõistlustel kõigis viies mängus kolm väravat.
MT-Operi JK 3-0
MT-Nõmme Kalju 3-2
MT-TVMK 3-1
MT- Santos 3-0
MT- Flora duubel 3-0
Usume,et poisid suudavat seda toredat seeriat jätkata ja löövad ka finaalis kolm kolli ja st et kui Flora meid võita tahab, peavad nad lööma meile neli, mis on aga väga ebatõenäoline.
Eile sai meie keskväljamootor Komarov tõsiselt vigastada ja laupäevases meistriliiga mängus Flora vastu ta arvatavasti platsile ei jooxe, mis iseenesest on väga paha, sest ega meil talle väärilist asendust kyll võtta ei ole. Tuleb teha mõned ymberpaigutused. Loodame,et peab ainult yhe mängu vahele jätma. Flora noored mängid päris toorelt,aga Kotter vilistas mängu päris korralikult ja ei jätnud seda karistamata.
Eile oli siis esimest korda, kui saime kokku 40 inimest, kes sõitsid omasid toetama. Väga super õhkkond valitses bussis. Reisi alguse loosis Meelis fännide vahel välja yhe hooajapääsme ja yhe salli. Sellex mängux sai välja prinditud ka hulk MT fännilaule ja teel Tallinna sai neid ikka usinasti harjutatud. Staadionil kõlasid nad juba päris kenasti :-)
Tagasiteel oli meeleolu muidugi veel parem ja laulsime peaaegu terve tee erinevaid laule.
Finaalix loodax vähemalt sama suure seltskonna kokku saada ja aitame MT-l karikas Tartusse tuua!
Juba sel laupäeval siis kõik Annelinna, kus 19 30 tuleb esimese ringi viimases mängus vastasex Flora.
Eilsest reisist klõpsasime ka palju pilte ja Flash viskab nad mõne hetke pärast ka siia ylesse.
Suured tänud kõigile, kes kaasa sõitsid!
Põhiline pildirida SIIN.

Kommentaare ei ole: