Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

10.08.08

MT-Narva 1-4 :-(

Narvas teistkordselt käidud ja esimest korda kahe aasta jooxul pidime punktita tagasi tulema. Mäng oli MT poolt väga hambutu ja midagi tõsist vastaste värava all luua ei suudetud. Esimesel poolajal ei jõutud isegi korraliku pealelöögini. Muidugi mängis ka Trans väga kehvalt, aga nad lõid ikkagi 4 väravat ja ka viies oli mitu korda õhus, aga halvimast hoidis meid ära DJ ja yhel korral tabasid Narvakad ka latti. Saime päris palju nurgalööke, aga nende andmine jätab ikka väga palju soovida.... Enamus kordadel mängiti pall kiirelt lahti ja sealt järgnes nn tsenderdus eiteakuhu...... Igatahes oli väga masendav mäng ja loomulikult sai loodetud enamat, sest Narvas on meil viimasel kahel aastal ikka hästi läinud. MT hambutut mängu elavdas ainult Hansi mängu tulek, ta suutis palli hoida ja ka palju teravusi luua ja lõi ka meie ainsa värava. DJ-d ei saa sisselastud väravates kuidagi syydistada. Jämedad kaitseeximused.
Eile naasis meie fänniridadesse ka Kerberos, aga kahjux siis pidi nägema kohe ka hävitavat kaotust.
Loomulikult kostitati meid jällegi kohalike nagamannide poolt ka venekeelse sõimuga ja pärst MT väravat lendasid tribyyni tagant ka mõned kivid meie suunas, aga kui Raiko selle peale tõusis ja tribyynilt alla ronis, kadus kohe see kambake imekiirelt kuhugi majade vahele....
Tagasi Tartusse jõudes sai enne Tammekale minekut veel ka Võitjates söömas käidud.
Järgmisel nädalal tulevad siis meile pantrid kylla ja olen väga kindel, et seekord saame jällegi meie peale lõpuvilet käed pea kohale tõsta.
Lõpetusex suured tänud Rainile, kes oli nõus autojuhix olema ja selle suht lärmaka kamba välja kannatas.



Kommentaare ei ole: