Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

31.08.08

MT-Vaprus 2-1

Pärnus käidud ja suvi võidukalt lõpetatud! Karud said ka kolmandat korda vastu muru surutud ja ega kolm ju ilma neljandata jää :-). 30 septembril on neljas omavaheline kohtumine kodusel tammekal ja siis pannaxe jõudude vahekord juba mängu alguses paika.
Ise reisime eile Pärnu seitsmekesi. Pireti isa lubas lahkelt oma autot kasutada ja ega Piretil juhtimise vastu ju ka midagi eriti polnud.
Rõngus tankisime paagi täis, aga ega eriti kaugele sõita saandki, sest Kerberos nõudis juba pikemat aega karastusjookide liigtarbimise pärast metsapeatust :-D. Peatasimegi yhes metsatukas auto ja arvan et ei paku yle kui ytlen, et nii kiiresti pole Kerberos veel kunagi jooxnud. Usain Bolt isegi kahvatux :-D. Kahjux ei saand meie paparazzo Margus seda peale ja lylitas kaamera alles siis sisse, kui rahulolev Kerberos põõsaste tagant paistma hakkas....
Teel Pärnu sai veel kõvasti ka lauldud ja eriti just seda Guitzi uut laulu proovitud, aga yhehäälselt see veel päris hästi ei hakand kõlama ja arvasime yheskoos, et lihvime veel seda pisut ja järgmisex kodumängux on juba kõik ok. Laul ise on Tartu marsi viisil ja väga hea! Ideid, millest laule teha tuli muidugi veel ja ehk saavad ka need kodumängudex Tvmk ja Sillamäe vastu tribyynil kõlama.
Ja nii lauldes jõudsimegi lõpux Pärnu. Auto staadionile ja mereranda. Karupojad olid seal juba ees mõmisemas ja võtsime meiega jälle lauluviisi ylesse :-)
Mõned nats imelikult vaatasid, aga ex enamik Pärnu rahvast oli ikka kursis, et millega tegu...
Vesi oli soe,aga sellex et merre minna, nappis aega ja nii jäigi meil enamusel sel aastal Pärnus meres käimata...nuux......
Algas mäng.
Kohe algusest tundus, et pärnakad tahavad seda võitu rohkem ja poolaja keskel meie väravavõrk sahiseski......
Karupojad hakkasid meile juba matuseid laulma, aga nagu lõpux selgus siis liiga vara....
Paar korda lõid vastased ka tyhjast väravast mööda. Tundus, et meie poistele tuli selline agressiivne mäng yllatusena ja ega nad esimesel poolajal oma mängu eriti ei leidnudki. Dj jõudis ju ka kax väga head tõrjet teha.
Teisex poolajax oli poisid oma järeldused teinud ja kax väravat löödi lausa jõuga sisse. 3-1 polnud kaugel. Kõik mängisid palju paremini, kui esimesel poolajal, aga ilma Djatsenko suurepäraste tõrjeteta olex võinud kõik teisiti minna. Mängu lõpus pani Vaprus ju päris korraliku pressi peale....
Meie saime igatahes hääled päris ära karjutud ja paar laulu jäi "tänu" sellele ka ette kandmata, aga matused saime Pärnule tagasi laulda ja see oli magus :-D
Peale mängu avasime kohe Guitzi kaasavõetud sampuse, mis tegelikult pidi avanema ju kevadel peale karikafinaalis saadud võitu, aga nagu me kõik teame siis lykkus see võit järgmisse aastasse.
Guitzil oli siis ainsana see jook säilinud ja loomulikult oli vaja see ära juua. Enne ärasõitu sai veel ka oma võiduka meeskonnaga patsi löödud ja eriti säras meie tubli Dj :-)
Kuna tööpäev oli päris pikax veninud ja syya polnud eriti aega siis võtsimegi Mai Selveris asuvast söögikohast soojad söögid ja kihutasime Intsi juurde, kes meid juba kuuma kohviga ootas.
Sõit Tartusse oli veel lõbusam ja selgus, et hääl ei olegi veel päris ära, sest ka terve tagasitee sai lauldud.
Mällar teatas vahepeal, et tegelikult talle Liisu ei meeldigi ja unistab hoopis Angela Aakist :-D :-D
Liisule muidugi ka kohe helistasime ja andsime selle info edasi ja kui Mällar talle ikka läx akna alla lubatud serenaadi laulma siis vast asjad ikka korras, aga kui ei läinud siis......
Tammekale jõudes tegime veel Kozast kah yhe laulukese ja paistis, et ta jäi rahule :-D
Tänan siis kõiki, kes kaasa tulid ja tundub et mida reis edasi, seda lõbusamax läheb!
Margus tegi palju pilte ka ja millagi saab neid kindlasti ka näha.
Ravige siis ennast kõik ja teisipäevasex karikamängux peavad hääled tagasi olema!
Kui ma millegist veel kirjutada unustasin, siis sorry ;-)
Ja nendele, kes homme kooli lähevad HEAD KOOLIAASTA ALGUST!

Kommentaare ei ole: