Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

05.07.09

Kalevist polnud meile vastaseid

Kuigi lootsime eile salamisi võitu, siis sellist Tammeka yleolekut polex kyll osanud ette näha. Supersupersuper :-D Hooaja parim mäng. Krt isegi MT-l polnud eelmisel aastal nii ilusat esitust. Kõik poisid mängisid eile suurepäraselt ja kellegi kiitmisega kyll kitsi ei ole. Muidugi olid ka Kalevil mõned momendid, kus nad said päris vabalt lähiööke sooritada, aga nii uskumatu kui see ka ei tundunud, kõik tulistati taevasse. Meie poisid ei laskunud isegi 3-0 seisul jalga sirgex ja võideldi nagu olex seis ikka veel 0-0. Võitjate yle kohut ei mõisteta ja sellepärast ei tahagi siin heietada, et mis olex võind olla, kui vastas olex osvam vastane, kes meie kaitseeximused olex ehk äragi löönd jne...
Koza filmis mängu ja ex kõik näevad isegi oma eximusi. Väravaid tahax isegi uuesti näha. Mario lõi oma esimese kolli viies meid juhtima. Heiko lõi oma kolmanda kolli ja esimese siis mängust. Ilus kaarpall otse lati alla ja ilmselgelt jäi ta ka ise oma sooritusega ylimalt rahule. Kolmanda kolli Kalevi võrku lõi Siim Valtna. Mees oli ju hooaja alguses pikalt pingil ja tundub, et on nyyd oma suurepäraste esitustega Nopi usalduse võitnud. Valtna on teinud järjest 3 supermängu ja eilne värav oli kirsix tordil. Hea töö, Siim! Jätka sama tublilt! Lõpux sai jala valgex ka Albertinho. Enam ta kedagi ei hellita ja järgmise kolli löö ta juba Aksalu selja taha.
Paljud fännid olid eile erinevatel põhjustel väga uimased, aga hea et nii paljud siiski kohale tulid. Me oleme enamax suutelisemad ja järgmine kord on kõik parem.
Eilne mäng, mis pidi toimuma A. Le cogi esimesel muruväljakul, toimus siiski teisel ja st seda, et platsi äärde meid ei lastud, kuna seal polnud tribyyne ja olexime pidanud mängu jälgima esimeselt väljakult ja seal olexime ju muru tallanud ja blablabla ja nii vahtisimegi mängu läbi võre, kuhu muidex myydi ka pileteid! Mängul puudsid ka tabloo ja teadustaja ja muu staff, mis tegelt olex pidanud ju olemas olema. Tahax peale seda mängu nyyd veel näha & kuulda seda inimest, kel Tammeka mängukorraldajale miskit ette heita on.
Ise sõitsime eile kuuekesi mängule varajase rongiga ja suur oli meie yllatus, kui Tallinnas väljudes hyppasid rongist välja ka Marx ja Joons, kes teises vagunis olid ja meie kohalolekust aimugi polnd, kuigi olex võin ju ikka laulujoru kuulda :-) Tammeka lipp kätte ja igatahes... paraadile :-) Uudistasime ka vabadussammast ja molutasime niisama pealinnas. Laulupeole polnd seekord siiski jõudu jääda.
Pool hooaega läbi ja kui peale esimest ringi oli meil vaid 3 punkti ja väravate vahe 6-33, siis teises ringis on kogutud juba 5 punkti, löödud 6 kolli ja endale lastud vaid 19. Muidugi on ka 19 tiba palju, aga krt võrreldes esimese ringiga on edasiminek kõigile näha ja me muutume iga mänguga aina paremax. Vastane, värise, Tammeka tuleb!
Järgmisel laupäeval siis Tallinnas Floraga ja seal ju vaja vigade parandus teha, sest eelmisel korral napi kaotuse eest vaja korralikult kätte tasuda. Avanenud on ka yleminekuaken ja kui kõik läheb nii nagu peax, on ka meile korralikke täiendusi oodata.
Me veel näitame millex Tammeka võimeline on!
Laupäevani.
Marx! Saada pilte kui mahti on.

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Kust siis Tammeka-Kalev mängu väravaid uuesti näha saaks? :)