Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

19.07.09

Valus kaotus.

Enne eilset mängu olime vähemalt meie korralikud ettevalmistused teinud. Uutele meestele tervitustega plakat, hommikul jagasime linnas flaiereid ja yhine rongkäik statale. Flaiereid andsime ainult neile, kes kindlalt lubasid tulla, aga enamus siiski jättis tulemata. Nõme.
Ei tea mis eile valesti läx, aga mäng oli meie poiste poolt väga ilmetu. Uutelt meestelt olex eile natuke rohkem oodanud. Kindlasti jättis mängule pitseri juba esimesel mänguminutil tehtud viga, mille tulemusena Kure penalti teenis ja selle ka realiseeris. Peale seda tõmbus Kure loomulikult kaitsesse ja väga raske oli tagasi lyya. Mõningaid võimalusi siiski tekkis, aga nende realiseerimisega jäädi kahjux hätta.
Teise poolaja alguses lõi Schoko viigivärava ja jäime lootma, et äkki nyyd hakkab tulema a ei midagi....
Kure lõi mõned minutid enne lõppu mingist kontrast värava ja oligi kõik. Reiol oli veel paar mintsa enne lõppu väga healt positsioonilt võimalik viigistada, aga kahjux lõi yle värava.
Kure sai oma 3 punkti kätte ja on meist juba 7 punkti kaugusel, aga tegelikult pole ju erilist vahet kas lõpetada 7. või 8. kohaga. Tähtis on pysima jääda ja võimalusel hoiduda ka ohtlikest yleminekumängudest.
Eile peale mängu olid pettunud nii mängijad, treenerid kui fännid, aga yheskoos saame sellest kiiresti yle ja juba laupäeval Paides näitame millex tegelikult võimelised oleme. Rõõmu teeb see, et fänne tuleb ikka juurde ja eile ostsid kolm uut poissi ka Tammeka sallid. Respect! Kahju, et nad pidid oma esimeses mängus kaotuse tunnistajatex olema, aga selline see jalka juba on, et kord kaotad ja siis jälle võidad. Ei saa ju salata, et me kõik lootsime võitu. Kolm viimast mängu olid ju selle tõestusex, et läheme aina paremax. Ei tahax uskuda, et mängijad eile kerget võitu lootsid,aga kui nad olidki nö pilvedesse tõusnud siis nyyd peale eilset on nad tagasi maa peal ja kohe kindlasti tehaxe eilsest omad järeldused. Laupäeval tuleb Paidele kahe kaotuse eest korralikult kätte tasuda ja nende oma koduväljakul saab see veel eriti magus olema.
Arvatavasti saame Paidesse minna Tammekat toetama 26- kohalise bussiga! Kel vähegi võimalik, lykake oma laupäevased tegemised pyhapäeva ja tulge kaasa. Toome koos võidu Tartu!
Pea pysti ja meil on tervelt nädal aega vigade parandamisex.
Ja pildirida SIIN.

Kommentaare ei ole: