Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

30.08.09

Võit tuli koju!

Eile enne väljasõitu tammekalt sai päris kõvasti närveldatud kuna start pidi olema 15 00, aga bussi tehnilise rikke tõttu hilines see peaaegu tund aega. Lõpux buss siiski saabus ja 19 Tammeka fänni võisid kergemalt hingata ja laulujoru yles võtta...
Kohale jõudsime täpselt algusex ja marssisime koos mängijatega staadionile. Viljandi poolehoidjatest jõudis juba keegi tervituse asemel öelda "Jälle need lollakad Tammeka fännid tulevad".
Esimene poolaeg oli väga võitluslik ja võimalusi oli mõlemal poolel, kuid väravad jäid siiski löömata. Albert mängis ees väga hästi.
Teist poolaega alustas meie meeskond palju paremini ja haaras initsiatiivi kohe enda kätte ja selle tulemusena syndis ka kohtumise ainuke värav. Alberti ja Hamdouchi ilusa kombineerimise järel pääses Mario löögile ja ei exinud! Värav!!!
Reedel duubli mängu vaatamas käies lubas Mario, et lööb värava ja ta pidas sõna!
Meie Tammeka jätkas ka peale väravat surumist ja kuigi tekkisid veel mõned väga head võimalused, ei suudetud rohkem vastaste väravavõrku sahistada. Mõned raisatud võimalused oli ikka nii head, et kõik fännid pidid kätega peast kinni haarama- no ei ole ju võimalik, et pall väravasse ei lähe. Mängu lõpus andsime aga mänguohjad käest ja sattusime Tuleviku surve alla. Närvikõdi oli palju. Viigivärav oli väga lähedal. Kahel korral suutsid meie kaitsjad lausa väravajoonelt palli minema lyya. Kuigi Tulevik mängis kymnekesi, olid nad väga väravajanulised. Meie õnnex kõlas lõpuvile ja võisime oma sangareid õnnitlema joosta :-)
Esimest korda sel aastal andsime kuu parimale mõeldud karika yle vastaste väljakul. Augusti parimax valisime Timo Teniste. Kui eelmise kuu kax esimest mängu ei tulnud Timil just kõige paremini välja siis edaspidi läx ta mäng-mängult järjest paremax ja oli väljakul vana kindlus ise. Mängib hästi kaitses ja toetab tublisti ka rynnakul. Rohkem lööki tahax näha. Timi vasaku jala pomm on ju kõigile hästi teada. Sillamäe vastu ta kax lööki ka tegi ja ytleme, et Djatsenkol vedas.
Selle võiduga jätsime me punase laterna koha T. Kalevile ja sinna ta ka jääb. Siit sai alguse meie võimas lõpuspurt ja tahax näha meeskonda, kes meid peatab :-)
Pilte kahjux seekord pole pakkuda.
Algab ka registreerimine 15 sept mängule T. Kalevi vastu ja olge usinad regama siis. Kuigi on töö & koolipäev ei saa koju jääda, kui mängib Tammeka.

Kommentaare ei ole: