Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

12.09.09

Jälle võit!

Eile koduplatsil sai Tammeka teise võidu järjest kui alistas T.Kalevi 1-0. Mänguilu eriti polnud, oli selline keskväljal pusimine. Esimesel poolajal olid meil siiski mõned päris head võimalused, aga kahjux nad päris väravasse ei jõudnudki. Kõige meeldejäävamax yritusex oli muidugi Mario poolaja keskel vasakult nurgalipu äärest antud tsenderdus, mis hoopis postis maandus. Kui see pall olex väravasse läinud, olex ta kindlasti Tammeka selle hooaja ilusmax väravax olnud.
Teisel poolajal lõi mängu ainsa kolli Albert. Oma viimase värava lõi ta samuti T. Kalevi vastu ja see annab fännidele lootust, et ta ka tuleval laupäeval Kalevi väravat õnnistab.
Meie kaitseliin tegutses eile veatult ja Kalev sai ainult korra peale lyya, aga seegi löök ei valmistanud meie Moritzale mingeid raskusi. Mängu sekkus esmakordselt ka Panos, kel isegi oli võimalus mõned minutid enne mängu lõppu värav lyya, aga kahjux ei tulnud tal löök kõige paremini välja. Kahju. Olex ju tore olnud oma debyytmängus kohe skoorida ja kindlasti olex mehele ka palju enesekindlust juurde tulnud.
Võit on võit ja nyyd lahutab meid veel Kurest vaid 4 punkti ja kui järgmisel laupäeval suudab meie kaitseliin sama hea esituse teha ja ryndeliin lööb oma võimalused ära, on vahe vaid punktike..
Kõik on veel võimalik ja ME USUME TAMMEKASSE.
Pildirida SIIN.

1 kommentaar:

jflash ütles ...

Mäng oli sitt aga tulemus oli hea :)