Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

27.09.09

Tulevik maxis kätte

Loodetud neljas järjestikune võit meistriliigas jäi saamata ja mängupilti vaadates ei olnud ka lootust. Juba mängu alguses oli näha, et mõned mehed polnud sellex mängux valmis. Eriti halva mulje jättis Aristovi tegutsemine platsil. Kui siiamaani oli mees suht kindlalt mänginud siis eilne mäng oli alla igasugust arvestust. Kurb. Tuleviku yx tugevusi peitubki nende oskuses lahendada standardolukordi. Eilne said nad sellega suurepäraselt hakkama ja võtsid teenitud võidu. Viimati Viljandis mängides me tahtsime võitu, aga eile ei tahtnud ja nii lihtne kõik ongi.
Võimalik, et kui esimesel poolajal olex Badr-i löök posti asemel väravasse läinud, olex mängupilt teine olnud.
Ylekaalu ei olnud kummagil meeskonnal. Tulevik realiseeris omad võimalused ära ja meie mitte. Mängu olex võinud pöörde tuua ka teisel poolajal mängu toodud Panose enesekindlam tegutsemine. Seisul 0-2 pääses ta koos Reioga kahekesi vastaste karistusala lähedal silmitsi viimase kaitsjaga ja selle asemel, et peale lyya või pall Reiole lykata, tegi ta hoopis mingi imeliku liigutuse, mille tulemusena pall ta jalgadesse takerdus ja sealt edasi jälle vastased selle endale said. Yldse oli lubamatult palju ebatäpseid sööte ja muud praaki.
T.Kalev yllatas võiduga Kalju yle ja on endiselt konkurentsis. Meil seisavad nyyd ees viis väga rasket mängu Sillamäe,Kalju, 2x Levadia ja Transiga. Kui tahame jääda meistriliigasse ja pääseda ka yleminekumängudest,tuleb ka neist viiest kohtumisest punkte teenida. Meie põhikonkurendid Kure,T.Kalev ja Paide peavad sel ajal ka omavahelisi kohtumisi ja st et keegi neist ikka punktilisa saab. Väga loodan, et järgmisex mängux on Schoko ja Prosa rivis, sest Badr on on ikka suht tyhi koht väljakul.

Kommentaare ei ole: