Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

01.11.09

Lumises Narvas punktilisa ei tulnud

Narvas oli lumi maas ja hooaja esimene lumesõda Mällari pihta sai ära peetud :-)
Kuigi kodumeeskond võitleb pronksmedalite eest, pole rahvas endiselt stadioonit yles leidnud. Meid oli 16 ja neid 24. Super!
Lumisel ja libedal väljakul ei saanud meie omad kuidagi mängu käima ja juba 8. minutil oli tablool 0-2 kaotusseis. Meie meeskonna nimex oli tablool Maag Tammeka. Esimene värav löödi meile ilmselt suluseisust. Breytveyt oli meie viimasest kaitsjast söödu hetkel sammukese eespool ja Moritzaga silmitsi sattudes polnud tal raske palli väravasse toimetada. Mõni minut hiljem määras Kaldma täiesti lambist ka veel penalti Transi kasux. Artjunin võitles oma kastis E. Ratnikoviga ja kõik oli täiesti määrustepärane kui äkki kõlas Kaldma vile ja ta osutas penalti kohale. Krt, sellisel väljakul nii kergelt ikka penalteid ei anta. Arusaamatux jääb, et kuidas selline idioot lubataxe endiselt vilistama. Mängu lõpuminutitel mängis vastase vv Ussoltsev oma karistusalast väljapool palli käega ja ta ei saanud selle eest isegi kollast kaarti! Kas see on normaalne? Karistulöögi raatsis ta siiski anda, aga krt iga loll teab, et sellise asja eest antaxe vähemalt kollane kaart.
Meie omad võitlesid õnnex lõpuni ja mõlemal poolajal oli ka yx väga hea võimalus. Olukorrad olid samasugused-karistuslöögi järgselt ei suutnud vastased palli oma kastist ära toimetada ja meie Albert ja Panos said mõlemad oma 2-3 x peale lyya, aga iga kord jäi mõni Transi mängija ette. Vahepeal tundus, et pall on juba väravas, aga ikka suutis keegi selle lausa pikali olles kuidagi minema lyya.....uskumatu.
Õnne meil seekord siis kahjux polnud.
Nyyd seisavad ees 2 mängu mille tähtsust ei saa keegi alahinnata. Võimalik on saada 7. koht, aga samas on ka võimalik viimasex jääda.
Taganeda pole enam kuhugi ja usun, et juba sel teisipäeval tasutaxe Paidele kuhjaga kätte kõigi kolme kaotuse eest.
Me võidame need mängud!

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

PArimat mängijat ei valitud ?