Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

08.11.09

Võit ja 7. koht!


Eile hommikul äratas mobla äratuskell mind juba 4.30. Nii vara polegi veel ärganud, et minna oma lemmikmeeskonda toetama. Eelmisel aastal Nõmmele minnes oli äratus paar tundi hilisem, sest mäng algas seal 11 00. Kuigi uneaega jäi napix, ei kurda. Tegu oli ikkagi hooaja kõige tähtsama mänguga. Tammekale jõudsin paar mintsa enne kuut ja selgus, et enamus on juba kohal. Mällar jõudis viimasena. Sõit võis alata ja teel Kuressaarde sai tänu Joonsile populaarsemax hitix "Tule saarele sa" Tund pärast sõidu algast otsustas Joons siiski sleepi autosse pexta ehk keeras siis istmete taha rahulikult tuttu. Esimene peatus Pärnus ja selle põhjusex muidugi kohvinälg. Ärkas ylesse ka Joons ja võite kolm korda arvata, mis laulu ta laulma hakkas :-) Kohvi kõrvale sai pugitud kaasatehtud võileibu ja uni hakkas kah vaixelt taanduma.
9.30 olime juba Virtsus ja hankisime endale kassast piletid 10.00 väljuvale praamile. Praamil kohtasime yllatuslikult Dianat, kes tundub, et on Flora hyljanud ja hoopis Kure fännix hakanud. Kas ja mix see nii on, kysib uudishimulik ise järgi. Mina ei ytle midagi ;-)
Õlli ei hakanud praamilt 33 kr eest ostma.
Peale pooletunnist sõidukest maabus praam Kuivastus ja sõit Kuresse võis alata. Laulud hakkasid juba pisut kõvemini kõlama.
Linna jõudes ei valmistanud stata leidmine erilisi raskusi ja andsime seal nii omadele kui ka vastastele oma kohalolekust valjuhäälselt teada. Seejärel siirdusime poodi head & paremat ostma. Poes loomulikult yritasime ikka viisakalt suheldes lausetes õ asemel ö-d kasutada :-)
Meeskondade soojenduse ajal laulsime hääled korralikult lahti ja jäime kannatamatult mängu ootama.
Meeskonnad oli juba väljakule jooxnud, kui märkasime, et meid nagu yx vähem ja nii oligi. Panos oli vist tukkuma jänud a lõpux jõudis ka tema kohale ja kohtunik Kaasik sai lõpux mängu avatux vilistada.
Juba viiendal minutil õnnestus Kurel meie kastis segadus tekitada ja pääseti ka peaga löögile, kuid meie õnnex lendas pall latti ja sealt tagasi väljakule. Seejärel kohe meie kontra ja tänu Alberti individuaalsele meisterlikkusele läxime 1-0 juhtima! Peale seda oli Kurel võimalik ka viigistada,kuna meie kaitse puterdas palli oma karistusla lähedal ära, aga õnnex oli Moritz varakult ohtu haistnud ja tõttas varakult meie kaitsjatele appi ja suutis palli napilt enne Kure ryndajat minema lyya.Huh.....
28 minutil mängis Albert jällegi paar vastast yle ja lõi oma teise kolli! 2-0! Hullusime ikka korralikult! Krt, see värav võis juba võitu tähendada.
Kuigi lõime veel yhe korra posti ja yx kord lõi Kure palli väravajoonelt minema ja Panosel & Albertil olid veel mõned väga head võimalused, siis skoori enam ei tehtud ja võit oli meie! Särgid seljast ja väljaku äärde :-) Kohalolnud hr Pohlak jälgis seda vaid lõdisedes oma sooja vesti sees...
Juba enne praamile minekut teadsime, et ka meeskond sõidab tagasi sama praamiga ja loomulikult oli see peale võitu teine superuudis. Meeskond mängis kaarte ja meie lõbustasime neid & ennast ja kõiki kaasreisijaid oma laule valjuhäälselt ette kandes. Praamil viibinud nunn võis kindlasti šokiseisundis olla ;-D
Tekil avasime esimese võidušampuse ja meiega yhinesid ka Jane ja Gerhard ja siinkohal ka Janele suured tänud võiduõllede eest. Meeskond seekord veel võidujooki maitsta ei tohtinud.
Teekond Tartusse pole veel kunagi nii lõbus olnud kui eile ja kuigi olime laulnud juba mitu tundi, ei vaibund laulud hetkexki.
Lõpux siis Tartus ja selgus, et jõudsime enne meeskonda. Loomulikult ootasime nad ära ja loomulikult võtsime nad jälle lauluga vastu. Pärast meeskonna ärasaatmist tammekalt, jorisesime seal veel mingi tunnikese. Selle aja sees jõudis sealt yllatuslikult ka Staro läbi astuda ja õnnitlesime ka teda pronxmedali puhul. Staro on endiselt väga lahe ja sõbralik tyyp. Oleme tal meeles.
Pisut enne kymmet sai siis lõpux koju jõutud ja põhimõtteliselt kohe ka magama. Hambaid pesin juba silmad kinni:-D. Väsinud, aga väga-väga õnnelik. Unes nägin, et Florast polnud meile teisipäeval vastaseid.....
Suured tänud klubile fännidele transpordi organiseerimise eest.
Hooaeg pole veel läbi, kõigil meeskondadel on yx mäng veel ees, kuid suure tõenäosusega jääme seitsmendaks. Et hooaeg väärikalt lõpetada, loodame teisipäeval ka Floralt punkte röövida.
Pildirida SIIN.

Kommentaare ei ole: