Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

24.03.10

Tammeka - Sillamäe 1:4


Nagu piltideltki näha, toimus mäng lume ja lörtsisajus. Väljak oli väga libe ja mängijad kohati lausa uisutasid väljakul. Vaheajale suutis meie meeskond eduseisus minna: nurgalipu lähedalt tsenderdas Teniste palli otse väravasse! Super! Teise poolaja alguses olex võinud eduseis ka kaheväravalisex suureneda, sest Marko Sonn oli just saamas vastaste väravavahiga 1-1 minna, kui vilistati suluseis. Tegelikult suluseisu polnud. Isegi kõige napimat mitte. Kahju. Sillamäe lylitas järgmise käigu sisse ja lõid meile lausa 4 kolli. Kax esimest löödi värava alumisse nurka ja saxlasest vv loomulikult ei suutnud neile reageerida. Hakkasime skandeerima "Mait Toom väravasse" ja selle peale osutas yx meie mängija meie poole vaadates omale oimukohale ja st siis seda, et oleme tema arvates lollid. Arvan et saime sellise käitumise osalisex suht ebaõiglaselt. Oleme alati omasid toetanud isegi kõige raskemal ajal ja hoidund suuremast kritiseerimisest, aga kui fänn ikka näeb, et kuskil on midagi tõsiselt mäda, siis ta seda ka valjuhäälselt välja ytleb. Me ei pea kõike ka vaikides pealt vaatama.
Kuigi oli näha, et meeskond jääb Sillamäele fyysiliselt pisut alla, võideldi ikka tublisti lõpuni ja kiitus neile selle eest.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mõtle natuke, on ilmselge, et oimukohale osutanud mängija ei viitanud sellele, et te oleksite tema arvates lollid. Tasub enne mõelda, kui palju selline laul meeskonnale, keda Te ise väljaku äärde toetama olete tulnud, kasuks on. Okei, sakslasest väravavaht ilmselt ei saa aru, et te tema vastu laulsite, aga võib olla järgmine kord laulate juba mõne eesti keelt mõistva mängija väljavahetamisest. Mõjub hästi tema enesekindlusele? Ma saan aru, et Te käite hooaja jooksul paljusid mänge vaatamas, aga kindlasti ei ole te mängijate trennide ja tegemiste kõrval nii tihedalt, kui on treener. Mõelge selle peale, ükski mängija ei ole pandud platsile lihtsalt kohvipaksu pealt.

Rommi Parman ütles ...

kui küsida tohib , kes oimukohale viitas ?

Anonüümne ütles ...

to Anonüümne:

Ära hakka tulevikku ennustama, me pole oma poistele hõiganud, et nad piisavalt head ei ole vms.
Ning pealegi, järgmine mäng oligi Mait Toom väravas, tundub, et me ikka saame natuke aru asjadest, eks?

to Romm:

Oimukohale viitas Teniste.

Kaitz ütles ...

Me pole kunagi yhelegi nö oma poisile midagi halvustavat laulnud ja vaevalt et seda teemegi. Kui näeme et siia toodud välismaalane on ikka tunduvalt halvem kui mõni oma mängija, siis ytleme selle ka alati välja. Vaevalt, et mõni välismaalane siin päris ilma rahata mängib ja kui ta juba pappi saab siis tehku ka tööd selle vääriliselt.

Anonüümne ütles ...

Saage mängijast ka aru. Iga rünnak meeskonnakaaslase vastu on ka rünnak tema vastu. Võib olla ma väljendasin ennast natuke valesti, muidugi olete Te mängijatele pidevalt toeks olnud, aga selline asi mängu ajal kõlab halvustavalt. Kui te laulate mõne väljakumängija kohta, et tahaksite teda platsil näha, siis tõesti ei peaks seda keegi otseselt südamesse võtma, sest väljakumängija võib tulla 10 teise mängija asemele. Ma ei taha Teile midagi halvasti öelda, tahtsin lihtsalt viidata, et väravavahi vahetuse nõudmine on teise mängija halvustamine.

Anonüümne ütles ...

Ma usun , et ka Toomil oleks raskusi nende pallide võtmisega olnud . Teatavasti on maapallid Toomi nõrkuseks . Aga mis seal ikka halvustada , terve hooaeg on alles ees . Selg sirgu ja uuele mängule julgelt vastu !!!