Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

13.06.10

Autsaiderit võita ei suudetud.

Peale seda kui meeskond tegi eelmisel laupäeval võõrsil Sillamäe vastu oma hooaja halvima esituse, sai loodetud, et kodus Paide vastu tehaxe ehk hooaja ilusam mäng, aga kahjux läx teisiti. Mängus väravaid ei löödud, kuigi võimalusi oli meie poolel sellex oi-oi kui palju. Kindlasti segas mängimist ka tugev tuul, aga tingimused oli mõlemal poolel siiski võrdsed. Sillamäel oli algusest peale näha, et meie meeskond on väsinud. Oli see ju ikkagi juba neljas tugev mäng kahe nädala jooksul. Milles eile asi oli, et rohkete väravavõimaluste realiserimisega hätta jäädi, ei teagi. Ei tahax uskuda, et Paidet kuidagi alahinnati.
Enne pikemale puhkusele minekut on teisipäeval Tallinnas mäng oma otsese konkurendi Nõmme Kaljuga ja ootax sellest kohtumisest kyll palju paremat mängu kui eile. Väga magus olex Kaljut võita nende endi kodus ja niimoodi neile ka tabelis lähemale nihkuda. Kaotuse korral muutuvad võimalused viiendax tõusta aina ähmasemax. Muidugi oleme meie mõningate eranditega puhas amatöörsats ja kuues koht on päris hea, aga syyes kasvab ikkagi isu ja ilus hooaja algus andis ka põhjust loota enamax.
Peagi algavad ka yleminekud ja siiralt loodan, et klubi juhtkond leiab rahalisi vahendeid vähemalt sellex, et poistele mingigi nö preemiasysteem teha, sest ilma rahata on ikka väga raske end ära elatada ja pidevalt igax mängux võrdselt motiveerida. Mingil hetkel hakkab raha tahes tahtmata tähtsat rolli mängima.
Paar päeva siis järgmise mänguni veel aega ja usume, et Tammeka suudab Kaljut võita!
Käputäis fänne on igatahes teisipäeval Hiiul kohal ja annab endast kindlasti parima.

Kommentaare ei ole: