Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

16.06.10

Kaljuga viiki

Kaljult saadi kyll punktike kätte, kuid päris rahule ei saa sellega ikkagi jääda. Mina olin igatahes päris kindel, et võidame. Ausõna. Ka neil on noor koosseis ja yhtki esmaklassilist staari pole. Pean meie poisse paremax ja võit olex pidanud koju tulema.
Esimene poolaeg oli väga kohutav. Ei tea kas asi oli selles, et mängiti kunstmurul, aga meie kaitsemängijad tegid selliseid lapsikuid vigu, et tribyynil tuli kahe käega peast kinni hoida. Lisax sellele jätkusid ka selles mängus Maidu seiklused. Suht raske on mõista, mix on tal vaja vastaste kaitsemängijate vahel oma triblamist demontstreerida. Paide ryndajad seda ära karistada ei suutnud, aga Kalju omad olid pisut teisest puust ja otse sylle kukkunud võimalust ära kasutamata ei jätnud. Viimane mees ikka ei tohix palli vedama jääda.
Kalju olex võinud esimesel poolajal veel vähemalt 3 kolli löönud. Kaukvere ja Teever pääsesid mõlemad Maiduga 1-1 olukorda, aga Mait võitis. Yhe kindla värava suutis Kallandi otse väravajoonelt minema lyya. Olime suht kindlad, et pall jõuab tee väravasse.
Õnnex meie meeskond ei murdnud selle surve all ja õige pea särasid Hiiu staadioni tablool viignumbrid 1-1. Tundus, et Tiit lõi kaugelt peale, pall jäi Kalju karistusalas lahtisex ja tundus, et esimesena oli jaol Mikk Laas, kes lõi oma selle hooaja kuuenda kolli!
Teisel poolajal mängis meie meeskond juba paremini, kuigi kaitses exiti endiselt palju ja äärekaitsjad jäi pisut aeglasex Kalju ryndajate vastu. Õnnex midagi väga ohtlikku ei syndinud peale selle, et vastased said väga palju nurgalööke. Vahepeal isegi 3 korda järjest. Need olid väääääga ärevad hetked fännide leeris.
Parimaid võimalusi omasime sel poolajal juba meie. Esmalt ei suutnud Albert Kalju värava all lahtist palli kuidagi väravasse toimetada. Paar rynnakut hiljem andis Sonn talle jooxu peale ylihea passi ja kui Albert äkki millegipärast seisma polex jäänud, olex ta kohe Kerdiga 1-1 sattunud....
Kohe tegi Tiit väga hea löögi, mis napilt mööda läx. Mikk andis vasakult järjest korralikke tsenderdusi värava all ja jäi ainult see viimane puudutus teha....
Tundus uskumatuna, et kuidas ei suudeta palli väravasse lyya....
Siis sekkus vahetusest mängu Heiko, kes palli kohe posti kõmmutas....
Vastased väärisid yxteist ja omavahelised mängud on alati väga huvitavad olnud.
Mängu staarix võib vaieldamatult pidada joonekohtunik Raul Kaivojat. Mehele polnud vist öeldud, et ta võib vahest ka lippu tõsta või lehvitada.
Kallndile sõideti just tema juures korralikult jalatallad ees sisse ja mees ei teinud märkamagi. Kallandi jäi loomulikult maha valus väänlema ja uskumatu, aga Kalju mängis selle olukorra lõpuni ja lõi isegi peale. Õnnex suutis Mait tõrjuda. Väga inetu käitumine Nõmme Kalju poolt.
Vahe Kaljuga endiselt 6 punkti ja see on kindlasti tagasimängitav.
Kuuldavasti sõimasid mõlemad tiimid peale mängu selle Kaivoja korralikult läbi. Selline kloun ei tohix ikka meistriliigas liputada.....
Kalju mängukava oli kah "tore" Sellist asja olex äärmisel juhul kuskil Ida- Virumaal oodanud.
Kava oli mustvalge ja kes iganes neid ka välja printis, polnud ta märganud, et tint on otsakorral ja enamus kavadest ei võind sittagi välja lugeda....
Hea töö, Kalju.
Mängukavade kallal võix ikka natukenegi rohkem vaeva näha.....
Nyyd tuleb siis kahenädalane puhkus ja seejärel võõrustataxe kodus Kuret. Peale seda mängu ongi hooaeg juba märkamatult poole peale jõudnud. Loodame, et väike puhkus mõjub meie mängijatele kosutavalt ja Kurele allahindlust ei tehta. See olex juba liiast.
Ilusat puhkust kõigile teleri ees ;-) Pildirida SEAL.

1 kommentaar:

Kaitz ütles ...

Nagu karta oli, võetigi Mikult värav ära.Võtti avas ikkagi kaitseliini uxe ;-)