Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

24.09.10

Puhka rahus, Atletik!

Teispäeva õhtux selgus, et meie kartused olid asjatud-Atletikust vastast polnud.
Tammeka pani kohe avaminutitest kõva pressi peale ja ei lasknud vastastel korralikult yhtki rynnakut yles võtta. Ka kaitseliin oli suht kõrgele tõusnud ja ex nii oligi õige. Kuna sadas ka vihma oli vaja kõik kohe alguses selgex teha. Peale pooletunnist mängu oli Albert juba kybaratrikiga hakkama saanud ja edasi suuri riske enam ei võetud. Kolmandale väravale eeltöö teinud Laas vahetati kohe teise poolaja alguses välja ja teda asendanud Hansi kõmmutas Tamme heast tsenderdusest 4-0! Tamm andis väravasöödu ka Alberti esimesele kollile. Peagi võeti Prosa välja ja loomulikult saatsime ta suurte ovatsioonidega platsilt ära. Kristal tegi õige otsuse, et ta välja vahetas, sest mäng oli juba ikkagi tehtud ja ka laupäeval olex vaja , et Albert Sillamäe võrku sahistax. Prosat asendanud Perlin sekkus aktiivselt ja proovis kohe vastaste väravaposti tugevust. Mõningaid võimalusi oli meil veel, aga skoor jäi muutumatux. Ainuke asi millega nuriseda on endiselt kaitsetegevus. Kuigi eduseis oli kindel, tuli ikkagi kaitses valesööte ja tobedat rabistamist. Tahax kindlamat tegutsemist näha.
Loodame, et poisid said sellest võidust veidikenegi kindlust juurde ja homme suudetaxe Sillamäed yllatada. Viimane kord kodus mängides kaotasime 0-3 kaotusseisust lõpux vaid 2-3 ja ka viik oli väga lähedal. Krt, kui Tulevik suutis Sillamäed võita, võime ka meie seda teha. Tammeka pole kehvem.
1/8 karikafinaalis saime vastasex Transi ja usun, et ka sealt võime edasipääsu loota, kui mängitaxe meeskondlikult ja kõik väljakul tegutsevad yhe eesmärgi nimel. Sel hooajal oleme Transiga kahel korral võõral väljakul viigi kätte saanud ja kodus kaotasime minimaalselt 1-2. Kui nyyd see viimane Balti liiga mäng välja arvata, mille Trans suurelt võitis, siis on nad ikkagi suht kahvatult ja ebastabiilselt mänginud. Kindlasti on nad heal päeval (5. oktoobril ;-) ) võidetavad ja kuna kõi teavad, et Tammeka on Transile ebamugav vastane siis......
Viimased 6 vooru veel + karikamäng. Hooaeg lõpeb ilusalt. Kindel.

Kommentaare ei ole: