Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

18.09.10

Viies järjestikune kaotus.

Täna kaotati koduväljakul Paidele 1-2. Peale esimest poolaega mille võitsime Albertinho väravast 1-0, tundus et sellise mänguga saab ainult eduseisu suurendada, aga läx kahjux teisiti.
Esimese poolaja vaieldamatult säravaimax mängijax oli just Prosa. Lisax väravale oli tal veel 4 väääääga head võimalust. Yhel korral raxus väravalatt ja kahel korral läx pall napilt väravapostist mööda..... Usun, et kui poolajale olex mindud 2-0 eduseisus siis olex ka võit kodus olnud.
Teisel poolajal ei olnud meil yhtki väravavõimalust. Paide domineeris täielikult. Mõni meie mees sai lausa 100 valesöötu teha....
Hooaja keskel kiidetud keskkaitse paar Kiidron & Roops muutuvad kahjux järjest kehvemax.
Yhest kaitse apsakast vastased viigistasid ja siis kinkisime väga kergekäeliselt ka penalti. Selle löögi Kytt kyll tõrjus, kuid vastased said kohe ka nurgalöögi ja mängu kangelasex tõusmisest sai Kytist jälle patuoinas. Nurgalöögist tulnud palli suutis ta kyll alguses pyyda a pudistas ta kohe otse vastase jalale ja loomulikult maandus pall võrgus.
Muidugi on see ainult peatreeneri otsustada, aga äkki võix Atsi katsetada? Kehvem ta ju ikka ei ole. Mait vaevalt sellel hooajal enam postide vahel pääseb.....
Teisel poolajal tehtud vahetused ebaõnnestusid, sest ka värsketel meestel ei õnnestunud peale valesöötude midagi korda saata.
Albertit valvati kah väga hoolega ja ta jäi sel poolajal suht märkamatux.
Kindlasti mõjutavad poiste mängu ka mingid mänguvälised tegurid, aga ikkagi peax suutma end kuidagi rohkem kokku võtma. Ei ole ju enam väga palju jäänud. Tuleb hooaeg väärikalt lõpetada ja ex siis näis mis edasi saama hakkab.
Karikas oleme ju ikkagi veel konkurentsis ja teisipäeval tuleb anda endast rohkem kui 100%, et 16 parema hulka pääseda. Duubel sai edasi ja me ei saa ju kehvemad olla.
Kutid, palun võtke end kokku!

2 kommentaari:

Kaitz ütles ...

Yx fännide tähelepanek veel. Nimelt oleme märganud, et kui Tammeka ryndab esimesel poolajal seda väravat, mis jääb piletikassa poole, tuleb kaotus. Eile ei meenunud kyll kellegile, et nii olex sel hooajal kedagi võidetud. Kui esimesel poolajal rynnataxe nn tabloo poolset väravat, peax ka võit suure tõenäosusega koju tulema. Ja veel yx asi. Proovix Roopsi uuesti Kiidroni kõrvale keskkaitsesse panna.

Anonüümne ütles ...

täna teie teooria küll lükati uppi! heas mõttes :)