Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

22.05.11

Suur võit Ajaxi üle!

Seoses Bloggeri ajutiste probleemidega ei olnud võimalik vahepeal salvestatud artikleid muuta. Nüüd aga jälle saab ja "tänu" sellele saab see artikkel lõpuks üles :)

Tere! Olen fänn Martin "Mällar" Kivimäe ja otsustasin nüüdsest samuti osa võtta fänniblogisse kirjutamisest!
Kuna viimasel ajal on see siin kuidagi soiku jäänud, siis võiks ju asja natuke aktiivsemaks teha - kasvõi viimane postitus on siin tehtud kuu tagasi, pealkirjaga "kaua võib", samalajal kui meil juba 4 võitu järjest saadud on...Kaua võib kaotada või?? :D

Suundume ajas veidi tagasi, sest möödunud laupäeval (07.05) oli kindlasti paljudele suur, kauaoodatud päev, kui lõpuks ometi sai meeskond murule, eemale sellest peletavast ja kohati ahistavast Annelinna kunstmurust. Ees ootas renoveeritud Tamme staadion ja kodumeeskond Tammeka tegi kingituseks 400-pealisele pealtvaatajaskonnale suurepärase avamängu, kui alistati Lasnamäe Ajax koguni 5:0! Mängu võitjas polnud kahtlust juba esimesest mänguminutist peale, sest avavärava löi Albert Prosa juba mängu 51. sekundil ja kokkuvõttes sai sellest mängust meie jaoks tõeline väravatesadu ning ega vastastele eriti sõnaõigust ei pakutud.
Tipphetked siin:


Kuna mäng nii ühepoolne oli, siis rohkem kõneainet pakkus kindlasti tribüün, mille kohta peab küll ütlema, et minumeelest on see tõesti väga hea välimusega, rohkete istmetega, ja mis kõige tähtsam, vaade platsile on ka nii ülevaatlik, et silm lausa puhkab mängu vaadates!

Lisaks, täiesti uus, suur, elektrooniline, tabloo annab ka palju juurde. Selge pildiga, ilusad värvid, informatiivne jne. Kuigi sel on hetkel veel omad puudused, mis võiks veel juures olla, siis loodetavasti timmitakse seda vaikselt veel-veel paremaks.

Juba homme kirjutan väikse eelvaate mängust Fc Kuressaarega!

1 kommentaar:

Mällar ütles ...

Tegelikult sai see sissekanne kirjutatud juba 12.mail, kuid blogger.com serveri uuenduste tõttu kadus see ära pikemaks ajaks ning taastati alles nüüd, 10 päeva hiljem.