Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

20.10.07

MT- Kure 1-0

Niih... Kurelt kohustuslikud võidupunktid võetud! Mõlemal poolajal lõid meie poisid päris palju peale ja enamus palle läx väga napilt mööda. Eriti hea oli mängu lõpus Timo pommlöök u 40 meetrilt, mis raxatas vastu väravalatti. Kurel nagu ei olnudki mingeid väravavõimalusi. Läbiminekud olid neil päris ohtlikud, aga meie kaitsjad jõudsid enne lööki tavaliselt ette ja Kert ei saanudki täna oma oskusi näidata. Hea, et Rassu suutis esimesel poolajal värava lyya. Teisel poolajal oli suht närviline mäng ja see 1-0 väga libe seis ja olex piisanud ainult yhest eximusest...
Õnnex lõppes kõik hästi. Vihma sadas ja yldse oli rõve ilm, isegi kaasavõetud tee ei teinud asja eriti paremax. Loodame, et keegi meie niigi väikesest toetajaskonnast haigex ei jää ja järgmisel laupäeval saame täies koosseisus Tallinna sõita. Siinkohal veel tervitused Kure fännidele, kes kah kõva lärmi tegid.
Flash klõpsis ka usinalt pilte teha ja siin mõned väljavalitud

4 kommentaari:

jflash ütles ...

Vaatamata sellele et me kõik lõpuks kringliks olime külmunud oli lõpuks ka sellist mängu näha kus enamasti oldi vastasleeri mängupoole peal. Kõik rabelesid toredasti, väravaid oleks võinud rohkem saada aga võit on õit, olgu siis üks või kümme väravat.

Anonüümne ütles ...

Taaskord hea meel võidu üle.. ehkki ise viimastel mängudel pole saanud käia (töö, sorry Robin), hoian ikka pöialt. Kui teil laupäeval tln-sse minekul veel vabu kohti on, tuleks ma hea meelega!

Anonüümne ütles ...

Chrissukene :-D Arvasime,et sa ei jõuagi enam sel aastal mängudele. Õnnex exisime :)
Hetkel ei tea millega laupäeval läheme,aga kui Jyri autoga,siis arvestame sinuga ja oleme 10.15 sul maja juures. Nii et pane end sellex ajax valmis,ex!

Anonüümne ütles ...

Jeps, äge! :)