Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

03.10.07

MT-TVMK 0-1

Eile kaotas meie meeskond järjekordse võidetava mängu. Eile kehtis jällegi kahjux see reegel,et kui ise ei löö,lyyaxe sulle:-( Kuna Trans võitis samal ajal natuke yllatuslikult Levadiat,kadusid meie võimalused hooaja lõpux neljandax tulla,lõplikult. Kuigi hooaja lõpuni jääb veel viis mängu,on vahe Transiga 14 punkti ja väga ebatõenäoline,et nad kaotavad nii Vaprusele kui Ajaxile.
Esimene poolaeg oli päris ok ja domineerivamax poolex oli ikka meie meeskond. Võimalusi oli ka vastastel,aga meie kaitseliin ja Kert olid oma ylesannete kõrgusel.
Esimesel poolajal oli siis Bazjukini esimene võimalus skoor avada. Ta murdis ise vasakult äärelt läbi ja oli juba väravavahiga silmitsi,kui otsustas pealelöömise asemel palli hoopis meestesumma sööta......
Teisel poolajal oli kah väga võrdne mäng seni,kuni Konsa teise kollase ja seejärel ka punase sai. Yhe mehega rohkem mängides kaotasime juskui pea ja ei osanud palliga eriti midagi mõistlikku enam korda saata. Äärtelt tulnud tsenderdustest ei ole yldse mõtet rääkida. Vähemuses mängiv TVMK muudkui ryndas ja kahjux lõi ka värava.
Bazjukini teine võimalus oli siis nii,et mängis enne karistusalasse jõudmist paar vastast ilusti yle ja tyybid juba ootasid ,et ta söödab suluseisu tõtanud Rassile ja tõuseb joonekohtuniku lipp,aga Bazjukin ei söötnudki,vaid oli juba äkitselt ise väravavahiga teisykordselt silmitsi ja kõik olime juba pysti kargmas,sest teadsime,et tuleb kindel koll,aga Bazjukin ei suutnud kuidagimoodi isegi löögile saada......uskumatu.......
Sellel hooajal,eriti just teisel poolel,ongi MT põhiprobleemix saanud see,et pidevalt kombineeritaxe yle ja ei lööda headelt positsioonidelt peale.Kindlasti pole sel hooajal meeskonda,keda me võita polex suutnud. Tvmk jäigi ainukesex,kellelt me ei saanud punktigi.
Me väga loodame,et poistel siiski jätkub natukenegi motivatsiooni lõpuni pingutada ja pakkuda fännidele allejäänud kohtumistes palju ilusaid hetki ja väravaid.
Narvat oleme juba kax korda võitnud ja teada on ka see,et kax ilma kolmandata ei jää.
Pealegi on ees veel karikas ja olen suht kindel,et seal on juba võitjax meie meeskond.
Võitle,Tartu,võitle.

1 kommentaar:

jflash ütles ...

Ei tea, mulle mäng meeldis. Surumist oli palju ja pall oli väga liikuv. Enamasti suruti küll meile... Huvitav et vastased ühe mehega vähemuses surusid tugevamini kui täies koosseisus - ju siis Konsa segas :)
Videost vaadates olime kaitsiga mõlemad hämmingus - meile löödud värava situatsioonis oli pallil ees 5 meest (!) aga pall läks nii lihtsalt vahelt läbi ja värav lahendati väikese kobistamisega kohe ära...