Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

07.10.07

Võit!

Narvast siis jällegi võiduga tagasi ja see mäng ei unune kunagi.
Narva sõitsime seekord neljakesi. Peale minu veel Potsataja,Tanel ja Jordan. Vahepeatuse tegime Jõhvi selveris. Jordan pidi kindlasti wc-sse pääsema ja kysis infoletist selle asukoha kohta infi. Sealt ulatatati talle võti,mille hoidikul ilutses nr 1. Jordan proovis sellega mitmeid kordi wc ust avada,aga suletux see jäigi. Vahepeal pyydis ta veel yhe umbkeelse teenindaja kinni ja suur oli tema yllatus kui kuulis,et võti avab tegelikult kapi,kuhu saab asju hoiule panna.... :-D
Meil oli nalja muidugi pikax ajax.....
Natuke nyyd mängust.
MT poolelt tegi esimese pealelöögi Transi väravale Ott,kes 7.minutil umbes kahekymnelt meetrilt peale lõi,aga läx paari meetri jagu väravast mööda. Transi omadest proovisid korra Lipartov ja Dubõkin,aga kõrgelt yle värava. 11.minutil jäeti Tirka vasakul pool karistuskasti äärel valveta ja loomulikult karistas ta selle kohe ära-ilus löök paremasse nurka lati alla ja 1-o olemas. Seis tablool muudeti alles 6 minutit hiljem. Jätkus võrdne mäng ja eriti tugev võitlus keskvälja pärast. Erilisi võimalusi kummagil poolel polnud,kuni 21 minutil unustati jällegi Tirka hetkex valveta ja oma teise värava lõi ta nii,et võttis talle söödetud palli rinnaga maha ja otse õhust 2-0. Ka sel korral ei suutnud Ussoltsev isegi reageerida. Tirka on löönud talle siis sel hooaajal juba 3 väravat ja ta lihtsalt jälgib kuidas pall väravasse maandub. Super,Tirka! Peale seda väravat ärkasid ka vastased ja murdsid tihti meie karistusalasse ja pääsesid isegi peale lööma,aga Kerdi supertõrjed päästsid meid halvimast kuni 41 minutini,mil Lipartov jäeti värava all täiesti vabax. Tema esimese löögi suutis Kert isegi tõrjuda,aga ta sai kahjux uuesti löögile ja enam ei exinud. Järgmisel rynnakul kukkus ta väga kergelt meie karistusalas,aga õnnex nägi kohtunik kõike pealt ja loodetud penalt jäi tal saamata. Vaheajale siis eduseisus.
Teisel poolajal pani Trans korraliku pressi peale ja väga raske oli meil palli omalt poolelt minema saada.Õnnex tegutsesime kaitses superhästi,ning Kolja võitis kastis enamus peapalle. Ando tegutseb kah juba eitea mitmendat mängu väga kylmaverliselt ja kõik meie poisid võitlesid iga palli pärast ja toetasid väljakul yxteisest igas situatsioonis. Trans sai kyll vahest ka löögile,kuid sihik oli ikka paigast ära. Pooletunnise mängu järel tuli meie kasti suurepärane tsenderdus ja seekord oli kahjux esimesena jaol Lipartov,kes selle ka peaga väravasse suunas ja isegi Kert oli võimetu. Tirka- Lipartov 2-2. Tegime ka kõik oma kolm vahetust ära. Väljakult lahkusid jägemööda Daniil,Rass ja Tirka,ning asemele tulid Heiko,Mihkel ja sel hooajal esimest korda esindusmeeskonnas Mario. Loomulikult saatsime kõi lahkujad,eriti Tirka,platsilt suurte ovatsioonidega minema.
Lipartov suutis end veelkord meie kastis syytus olukorras pikali kukutada,aga ka seekord ei läinud mängu korrektselt juhtinud kohtunik Rammo näitlemise õnge ja Lipartovil jäi jällegi ainult yle käsi laiutada.
54ndal minutil juhtus ka meil tribyynil väike jama. Kuna Potsataja oli terve mängu vahetpidamata ennastsalgavalt trummi tagunud,purunes selle tagajärjel yx trummipulkadest ja ja käpake sai pisut viga,nii et võtsin allesjäänud trummipulga ja põristasin ise lõpuni :)
Tixusid juba lisaminutid ja Transi mängijad kui pealtvaatajad,kes hakkasid tribyynilt juba lahkuma,olid viigiga leppind,kui Sergei suutis paremal äärel kax vastast yle mängida ja palli kasti sööta,kuhu enne Transi kaitsjat jõudis Sixu ja lõi palli kindlalt väravasse. Peale seda jooxis ta nurgalipuni ja viskus selili ja kohe oli ka kogu meeskond kohal ja Sixu peale kerkis kylakuhi...
Olime tribyynil hullumas ja jällegi on võimatu sõnadega kirjeldada, et millist rõõmu tundsime.
Kohe kui Trans pani palli mängu,kõlas ka lõpuvile. Meie võit!
Pealtvaatajad olid loomulikult sama "head",kui meie eelmise kylaskäigu ajal ja mõlema Transi värava järel näidati meile igalt poolt keskmist sõrme ja tehti alakeha yhemõttelisi liigutusi....
Väga kultuurne publik,onju. Tribyynil istus ka Gruznov,kes aegajalt suitsu kiskus.....
Peale mängu käisime veel kohalikus Rimis ja peale seda Jordani auto enam ei käivitunud.Õnnex oli meie meeskond veel Narvas ja tõttas kah kohe appi,aga ei õnnestunud ka neil autot äratada. Õnneliku juhuse tõttu oli meeskonna kasutuses seekord suur buss ja saime nendega tagasi. Siinkohal neile veelkord suur tänu,et kuuldes meie probleemist,tulid nad kohale,kuigi olid juba suutnud meist mööda sõita.
Tagasiteel sai ka mängukava uuritud ja päris huvitavaid asju leidus seal. Saime teada,et meil sellised mängijad nagu Eimantas Meerits Ja Sergei Pähn. :-D
Daniil jätab nyyd järgmise mängu kaartide tõttu vahele,aga hea uudis on see,et Kait on Nõmme Kalju vastu saadud vigastusest paranemas,teeb juba trenni ja Kure vastu juba arvatavasti platsil.
Eilne mäng,eriti just lõpusekundid on endiselt silme ees ja emotsioonid on laes.
Narva Transi ei ole peale meie meeskonna keegi suutnud sel hooajal kolm korda võita.Kui varasematel aastatel oli Narva meile väga ebamugav vastane,siis sel hooajal on asi juba vastupidi.Meie vastu Narva publik võidurõõmu tunda ei saanudki!
Oleme väga-väga uhked oma meeskonna yle. Äitäh teile kõigile!

2 kommentaari:

jflash ütles ...

Siakahju et ei saanud kaasas olla! Aga Kaido võidurõõm kõlas läbi telefonikõne väga ülevoolava jutuna! Tublid poisid, nii mängijad kui poolehoidjad!

Anonüümne ütles ...

Jah, super mäng ja meeskond oli väga visa ning meelestatud võidule:)!
Andsime endast parima ja aitäh meeskonnale, kes tegi sama:)!
Kert väravas oli mega ja Tirka, keda on pidevalt siunatud, tegi oma töö filigraanselt!!!
Tänud ka minu poolt meeskonnale, kes ei jätnud meid Narva ning olid igati abivalmid!!!
Tunne on mega:)!