Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

08.11.08

Võit!!!!!!!!

Lõpux ometi suudeti Kalevit võita ja seda hooaja tähtsamas mängus! Super! Esimene poolaeg kuulus täielikult MT-le. Ridamisi lõid vastaste värava all ohtlikke olukordi Ossipov, Tomson Tamm ja Laurson. Nurgalöökidest tulnud pallidele said pead vahele Hausenberg ja Valtna, kuid napilt väravast mööda. Rass suutis kahel korral järjest palli Hermansonile otse sylle lyya. Oss ja Laurson "purjetasid" osavalt vastaste kaitsjate vahel ja otsisid paremat löögipositsiooni, kuni yhel korral pärast Ossi pealelööki suutsid vastased kyll palli karistusalast välja lyya, kuid täpselt Timmi jalale, kes nahkkera ka pikemalt mõtlemata värava poole teele saatis ja see lendaski ilusasti paremale poole lati alla. VÄRAAAAAAAV! Peale seda väravat ryndasid meie poisid aina edasi ja teine värav oli kuni poolaja lõpuni õhus, aga lisa enam ei tulnud. Kalevil oli kah poolaja lõpus hea võimalus viigistada, kui meie kaitses korrax exis ja vastane sai u kaheksalt meetrilt löögile, aga õnnex oli Dj mees omal kohal ja poolajale võisimegi minna 1-0 eduseisus.
Teist poolaega alustas meie meeskond kahjux kehvasti ja Kalev sai meie trahvikastist kahel korral järjest väga ohtlikult löögile ja kui esimesel korral tundus, et lyyaxegi viigivärav siis oskas vastane Dj-ga silmitsi seistes palli siiski kyljevõrku lyya ja teisel korral lõi keegi meie kaitsjatest karistusalas pallist mööda ja vastase löögi suutis Dj tõrjuda. Supertõrje! Edaspidi tuli eximusi mõlemalt poole-pidevalt tehti valesööte, aga kumbki meeskond väravani enam ei jõudnud. Rammo lasi mängu lõpux päris toorex minna- Tarvol rebiti särk lausa ribadex ja kuna sama numbriga särki enam ei olnud, jätkas ta mängu Kallandi särgiga :-)
Lisaminuteid tixus seekord lausa 4 ja väike hirm oli kyll, et Kalev suudab viigistada, aga õnnex seda ei juhtunud ja meie rõõmupidu võis alata! Võit ja meistriliigasse pysimajäämine oli kindlustatud! Elagu Tartu! Kuna häälest enam kellegi midagi alles pole siis olexki nyyd väga tark tegu häälepaelu õlitama minna:-D. Olgem ausad-on mida tähistada. Flash võttis ka täna oma kaamera kaasa ja hiljemalt nädala pärast on meie laulukesed yleval. Fännide laululahingusse Lillekylla meid ei kutsutud, kuna arvati, et Tartus ei olegi laulurahvast, aga tegelt kindlasti kardeti, et paneme pika puuga kõigile ära. Ok, varsti laulud yleval ja siis jääme vastukaja ootama.
Pildirida SIIN.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

palju õnne!

Anonüümne ütles ...

Aitäh!!!

jflash ütles ...

Ooo, see oli ometi mäng! Kuigi oleks saanud parem olla, aga siiski tuli võit ära ja võime olla meistriliigas jätkamises kindlad.
Vastaste väravavaht üllatas ka - ta oskas ikka väga lolle väravast välja minekuid ja eemalolekuid korraldada, teda oleks pidanud selle eest rohkem karistama kui ainult üks värav:P
Ja see kuidas DJ'l seljas elati ja kohtunik seda ei näinud - no see oleks meie jaoks võinud olla ülioluline punktide kadu, DJ ise karjus ka veel kui tüüp tal lihtsalt seljas elas. Pildikest ennast saab näha SIIT

Anonüümne ütles ...

paljud õnned Tartule! just seda oligi Tulevikul vaja. ja sellise mängupildi järgi on lootust, et kalju teeb samuti kalevile ära!