Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

02.11.08

Yleminekumängudele?????

Eile ei saanud ise haiguse tõttu Viljandis käia ja tunnen siiralt kaasa nendele kaheksale fännile, kes kylma ilma trotsides pidid olema tunnistajatex oma meeskonna häbiväärsele kaotusele, mis kukutas nad nyyd juba kaheksandale kohale. Tulevikuga on kyll kogutud samapalju võite ja ka punkte, kuid jalkaliidu kodukal oleval juhendil on kirjas, et sellisel juhul arvestataxe kõigepealt omavaheliste mängude punkte ja kui need võrdsed siis väravate vahet ja see ongi "tänu" eilsele Tulevikul parem. Eile mängul käinud fännide ja ka Tuleviku poolehoidjate kommentaaridele toetudes võib öelda, et sellise mänguga Kalevit võita pole kyll võimalik ja tuleb loota aint imele. Tuleb loota, et Kalev seekord ei pane meie kaitset põlema ja suudame kuidagi selle viigipunkti kätte saada. Ega eriti ei usu kyll, et saame, aga vahest ju juhtub imesid.
Meeskonnale niipalju, et võix ju siiski mängida, kui fännid on toetamas. Eile oli päris kylm ja mõni ei tundnud oma varbaidki pärast mängu.....
Loodame, et seekord ei tehta enam enne mängu suuri sõnu ja ei anta asjatuid lubadusi, sest pärast on ka meil lihtsalt häbi selle pärast. Kui mingi lubadus on antud võix ka sellest ikka kinni pidada. Hilisemad lapsikud vabandused on lihtsalt tobedad.
Pildirida SIIN.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Siim käis siis järvejooksul? Meest sõnast, härga sarvist!

Anonüümne ütles ...

eilne mäng oli jah Tuleviku suur rõõmupidu.
hooaja lõpp on huvitav ja pingeline, ning seega jälgime ka meie teisi mänge suure huviga ning oma mõtetes hoiavad Tuleviku fännid järgmisel laupäeval Tartule küll pöidlaid. Kalev kotti!

Anonüümne ütles ...

olge mureta - üleminekumänge peab kahtlemata Kalev, nemad on hetkel veel hullemas olukorras, kui Tammeka.

Anonüümne ütles ...

Muretsemisex on ju põhjust kyllaga. Oleme juba 3 korda Kaleviga kohtunud ja saanud vaid yhe punkti.

jflash ütles ...

Nõme oli jah. Esimene värav vupsas DJ alt läbi, ju keegi seisis ees et ei näinud, teine oli väga lollilt teenitud penalti. Kolmandaga aga oli see trikk et kohtunik andis miskipärast palli nurgas vastastele kuigi nad selle ise üle piiri toimetasid. Ja sellest neetud kohtuniku otsusest sündis värav. Mängulisuse poolest oli see viimase aja ilusamaid väravaid mis ma näinud olen - täpne ja kindel, peaga, DJ ja posti vahel oli vast ainult meetrike maad aga sisse ta sealt vupsas...
Üldjoontes on kurb mis meeskonnas toimub. Mehed kaklevad vastastega ja omavahel! Nii palju ropendamist platsil nagu sel korral ma pole kuulnudki. Ja meie meeste kohta veel - kui sa ise oled platsi teises otsas siis ei tasu kohtunikuga lihtsalt mölisema hakata ja räuskama, hoia mokk maas krt, sada kaarti saime ainult mölisemise eest, mis mäng see selline on! Mängu poolest mainiksin Ossipovi, võitles visalt, kuigi teda "armastasid" miskipärast ka vastased kes teda kogu aeg klohmisid ja maha tõmbasid.

Anonüümne ütles ...

olge nüüd... natuke imelik lugeda kuidas Tammeka toetajad juba mõtetes üleminekumängudele lähevad... natuke rohkem usku! Seebistage see kalev ära ja läheb jälle, eks!
Tulevik muidu on tõepoolest tugevat hooaja lõppu tegemas!!! :D