Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

27.10.08

MT-Trans 1-4

Kas me sellist mängu ootasimegi? Igatahes mängupilt oli täpselt selline, nagu ka viimasel korral Narvas-Trans mängis ilusat & täpset söödumängu ja meie omad ei saanud eriti löögilegi, söödud ei leidnud sihtmärki ja vastaste kogenematule väravavahile ei vaevutud isegi eriti pealegi lööma. Seisul 0-4 siiski löödi u 20 meetrilt peale ja Smelkov pidi esmakordselt oma nö oskusi näitama, aga nagu arvata oli, neid tal eriti pole ja tema halvasti tõrjutud löögile sai Stas jaole ja lõi meie auvärava.
Tulevik võitis samal ajal Vaprust ja kaotab nyyd meile ainult kolme punktiga. T-Kalev kaotas aga 0-8 Tvmk-le ja nii kaotavad ka nemad meile kolmega.
Järgmises ringis kohtume meie Tulevikuga ja Kalev Vaprusega. Oletame, et Tulevik võidab meid ja Kalev Vaprust. Sel juhul on kõigil 28 punkti ja ka võrdne arv võite, aga kuna meil on parem väravate vahe, oleme endiselt seitsmendad.
Kui nii läheb, siis meistrivõistluste eelviimases voorus saab kodune mäng Kaleviga nö elu ja surma peale võitlusex. Tulevik mängib samal ajal võõrsil Kaljuga ja oletame, et ta punktilisa ei teeni. Kui suudame Kalevit võita, oleme yleminekumänudest kindlasti pääsenud.
Loodame siis, et meeskond läheb juba Viljandisse väga motiveeritult ja ei jäta midagi juhuse hoolex. Kui minnaxe sellise suhtumisega nagu eelmine kord, ehk siis, et kyll see võit ikka kuidagi tuleb, siis Tulevik on just selline meeskond, kes sellise asja ära oskab karistada.
Natuke veel möödunud laupäevast.
Ise kogunesime juba 14 00 Võitjate pubis ja valmistusime eelseisvax lahingux oma laule lauldes ja Flash salvestas kah selle koosistumise st et millagi saab seda ka näha kuskil.
Enne mängu kinkisime Starole mälestusex raamitud pildi, mis oli tehtud selle aasta kevadel peale karikavõistluste pooltfinaalis Flora duubli vastu saavutatud 3-0 võitu. Teatavasti lõi just Staro kõik väravad. Kuna on suht kindel, et Tartus ta enam ei jätka siis mõtlesimegi yheskoos, et võix talle selle väixe kingituse teha. Pealegi oli ta yx meie lemmikuid. Alati väga emotsionaalne nii väljakul kui väljaspool seda. Kui välismängudel käisime, oli just Staro see, kes esimesena fänne nende kaasatulemise pärast tänama tuli. Platsil võitles ta alati lõpuni isegi kõige lootusetumates olukordades. Sellist võitlejat hetkel meeskonnas pole. Kahjux.
Laupäevani siis!
Pildirida SIIN.

1 kommentaar:

jflash ütles ...

Päeva parimad hetked olidki Võpus laulude laulmine (vt esimest pilti) ja Starovoitovile kingituse üle andmine (vt keskmist pilti).