Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

07.10.08

Viis mängu veel

Hooaeg 2008/09 hakkabki läbi saama ja jäänud ongi ainult viis mängu. Kaks mängu kodus (Trans, T-Kalev) ja kolm võõrsil (Kalju, Tulevik, Flora). Tabelis paikneme hetkel seitsmendal kohal. Tänu ilusale hooaja algusele lootsid fännid kindlasti kõrgemat kohta, aga vahepeale pikk mõõnaperiood, mille jooxul saadi rekordilised 8 kaotust, jätsid oma jälje ja kõrgemale enam tõusta kahjux ei õnnestu. Samas tuleb vaadata aga tahapoole, kust meeletut lõpuspurti on tegemas T-Kalev ja Tulevik. Kalevit pole me sel aastal kahjux võita suutnudki. Kahel korral kaotasime 0-2 ja viimasel korral Tallinnas saime lõpux viigipunkti kätte. Tulevikku oleme kahel korral kodus võitnud, kuid võõrsil tuli häving 1-3. Kaljuga on alati olnud väga võitluslikud mängud. Tulemused nendega: 2-1, 1-2, 2-3. Transiga suutsime esimese mängu võõrsil viigistada 1-1, aga teises hävisime 1-4. Kodus kaotasime napilt 0-1.
Tulevik on viimasel ajal väga häid mänge teinud. Viimati võideti ju Sillamäed võõral väljakul 1-0 ja kodus kaotati Florale ainult 1-2 ja sama tulemusega karikamängus Kaljule. Tuleviku kolm allesjäänud kodumängu ongi meie, Transi ja Tvmk vastu ja kahte esimest on nad kodus võitnud ja kui arvestada sellega, et neil on selg vastu seina surutud ja taganeda pole enam kuhugi, tuleb neid ikka väga tõsiselt võtta ja mängux korralikult ette valmistada. Tvmk on neid mõlemal korral Viljandis ysna veenvalt võitnud, kuid iga mäng algab siiski 0-0 seisult. Tulevikul on ees mäng ka Pärnus Vaprusega ja see räägib Tuleviku kasux, sest just Pärnus on nad suutnud Vaprust võita. Kodus kaotati mõlemad korrad.
Fännid igatahes loodavad oma meeskonnalt ilusat hooaja lõppu ja loodame, et see väike nädalane paus mõjus kõigile kosutavalt ja allesjäänud viiest mängust loodame me nelja võitu! Kalevit tuleb ju lõpux võita ja kus siis veel, kui mitte kodus! Kaljut tuleb ka Hiiul võita ja niimoodi jõudude vahekord vähemalt omavahelistes mängudes võrdsustada! Transile tuleb kodus samasugune saun kytta, nagu nemad meile Narvas! Tulevikuga mängust tuleb võtta kindlad 3 punkti ja kuna Flora on nagunii juba meistritiitlist ilma jäänud ja teise kohaga leppinud siis tuleb see hooaja viimases mängus ära kasutada :-)
Meie oleme igatahes alati kohal ja anname endast kõik ja rohkemgi veel ja siiralt loodame, et ka meie Maag Tammeka suudab seda.

Kommentaare ei ole: