Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

01.10.08

Karujaht läbi :-)

Eile sai siis Vaprus ka neljas kord alistatud ja nad jäid ka sel aastal ainsax meeskonnax, kellelt suutsime maximumpunktid võtta. Kui eelmine aasta võitsime neid nelja mängu kokkuvõttes 10-0 siis sel aastal jäi skoorix 11-4
Esimene poolaeg kuulus täielikult meile. Juba teist mängu järjest skooris Siim Valtna. Peale nurgalööki Pärnu värava alla tekkinud segaduses oskas Siim õigel ajal õiges kohas olla ja kõxas ära. Pärnu fännid kyll protesteerisid valjuhäälselt, et pall ei yletanud väravajoont, kuid kohtunik oli oma otsuse juba teinud ja pidu meie leeris võis alata :-D
Häid võimalusi skoori kasvatada oli veelgi. Ossipov mängis mitu korda järjest 2-3 vastast yle ja jäi yle vaid peale lyya, kuid ikka otsustas veel parema koha valida või siis söötis edasi, kust erilist jätku enam rynnakule ei tulnud. Ka Laurson lõi paar korda päris teravalt peale ja mõlemal korral napilt postist mööda. Timo kax kauglööki olid kah väga head. Yhe neist suutis Põldemaa tõrjuda nurgalöögix ja teise lõi Tim napilt yle. Kõige parem võimalus oli aga Mäxal. Ta sai pika palli ette ja jooxix juba viimase vastaste kaitsja yle, aga viimasel hetkel omadele appi tõtanud Põldemaa suutis Mäxat niipalju segada, et teele läkitatud pall läx mõned sendimeetrid väravapostist mööda...
Teine poolaeg oli võimaluste poolest päris võrdne. Meie omad tabasid korra posti ja latti (Laurson, Teniste), kuna aga tulema pidanud väravad ei tulnud ega tulnud, said ka vastased enesekindlust juurde ja haistsid võimalust viigistamisex. Meie kaitse eximuste tõttu said nad mitu korda ohtlikult löögile, aga jällegi oli Dj oma ylesannete kõrgusel ja hoidis puuri puhtana. Mängu lõpuminutitel sai Vaprus veel meie karistusalajoonelt õiguse karistuslöögix, mille ajal vähemalt mina kyll silmad kinni katsin, aga õnnex lendas pall vaid myyri ja enam midagi ohtlikku kummagi värava all ei syndinudki.
Võit!
Tore, et jällegi olid Pärnust kohale sõitnud karupojad & tydrukud! Nende kohalolek lisas kindlasti mängule vyrtsi juurde!
Eile sai stal ka enamus oma laule salvestatud ja plaan selline, et viskame mingi lingi ka soccernetti ylesse ja palume sama ka teistel fänniryhmitustel teha.
Olex ju tore kui keegi ei tee sinu laulude järgi mingeid oma versioone ja halvimal juhul öeldaxe veel, et need hoopiski nende tehtud. Ei ole ju sugugi lõbus, kui tribyynil laulavad erinevate meeskondade fännid pidevalt samu laule, ku parimal juhul aint sõnad teised, aga viis sama.
Laupäeval siis kodumäng Levadiaga ja mix mitte uskuda kevadise tulemuse kordumist. Mäletavasti saime siis Tallinnast neilt kätte viigipunkti, kui Tirka paar mintsa enne lõppu mängis endise MT väravavahi Kert Kyti yle ja meid tribyynil hulluma pani :-)
Väga loodan, et kõik leiavad jällegi tee statani ja võibolla saax juba varem Võitjate Pubis kokku, aga ex sellest veel räägime.
Pildirida SIIN.

1 kommentaar:

jflash ütles ...

Karud olid esimesel poolajal kurjavaimu kõvad pähklid meile. Ja teise poolaja lõpp kippus ka meie tulistamiseks minema - mõmmidel oli ju väravat vaja. Õnn soosis seekord meid ja punktid tulid meie tasku.