Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

05.10.08

Võitluslik kaotus.

Levadia käis siis esmakordselt uuel Tamme stadioonil ja kahjux lahkusid nad siit ka võiduga. Esimene poolaeg oli meie poolelt ju väga hea. Kuigi vastased läxid juhtima, oli meie viigivärav pidevalt õhus. Poisid mängisid väga innustunult ja enne mängu Tirka öeldud sõnad, et ilma võitluseta ei anta midagi ära, vastasid tõele. Vastaste kaitse lekkis ja Tibu oli kah suht ebakindel. Olime väravale vääääga lähedal ja lõpux teenisimegi vastaste karistusalast vaba löögi. Tirka mängis lahti ja Timo lõi ilusa värava! Viik! Mis tulema pidi, see lõpux ka tuli. Teise poolaja algus läx aga kahjux käest ära. Vastased teenisid kiirelt kax nurgalööki ja mõlemast syndis ka värav. See võttis meie omadel natuke mänguisu ära ja ega enam midagi ohtlikku korda ei suudetud saata. Heikol oli yx hea võimalus värava ees, aga kahjux lõi napilt mööda. Poisid võitlesid igatahes lõpuni ja au neile! Kuna Tulevik samal ajal võitis pisut yllatuslikult võõrsil Sillamäed, siis meie vahepeal tundunud suht kindel koht tabelis on löönud kõikuma. Tulevik on teinud viimasel ajal väga korralikud partiid ja yritavad iga hinna eest yleminekumängudest pääseda. Päris võimalik, et nad suudavad järgmises mängus Tvmk-lt kodumängus vähemalt punkti võtta ja Transi on nad isegi sel aastal kodus võitnud. Raskex läheb meil. T-Kaleviga praegu aint-4 ja Tulevikuga -6. Kindlasti peame lõpux kodus Kalevi ära võitma ja loomulikult ka Transi. Samas usume,et meie omad võidavad järgmises mängus ka kaljukaid. Need omavahelised mängud alati väga huvitavad olnud ja ehk seekord õnnestub mäng lõpux oma kasux pöörata.
Usume, et meie poistel jätkub erinevate probleemide kiuste motivatsiooni hooaeg edukalt lõpetada. Usume neisse!
Pildirida SIIN.

3 kommentaari:

jflash ütles ...

Jaaa, mäng oli ilus, eriti esimene poolaeg. Terve mängu vältel ei suutnud tipumeeskonna mehed surumist nii hoida et mäng oleks viis minutit järjest ainult meie poole peal, poolevaldamisprotsent oli suht võrdne. Tõesti võitluslik mäng oli, on mida meenutada :)

Anonüümne ütles ...

ärgem unustagem, et ka Tulevik on tartut sel hooajal võitnud. ja see viimatine napp 1-2 kaotus vajab parandamist.

Tuleviku fänn

Anonüümne ütles ...

ahjaa, ja kui tartu kaleviga mängib, siis selle 90 minutit on Tuleviku fännid igati teie poolt! seega, tehke kalevile sauna!