Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

19.06.09

Tulekul otsustavad mängud

Meie noorel meeskonnal on selg vastu seina surutud ja taganeda pole enam kuhugi. Enne jaanipuhkusele minekut ootab homme ees lahing Tulevikuga ja järgmisel kuul vägagi tähtsad mängud T. Kalevi, Paide ja Kurega. Hetkel kaotame neile 6-8 punktiga ja selge on see, et kui tahame vähemalt yleminekumängudele pääseda, siis Kure ja Paide on vaja kindlalt ära võita ja Kalevi & Tuleviku vastu vähemalt punkt mõlemast mängust teenida. Kuna homme on mõned meie mängijad ametis koolilõpetamisega ja kohtunikux on kurikuulus Sten Kaldma, kes põhimõtteliselt alati Tartu vastu vilistab, siis saab homme isegi punkti teenimine väga raske olema.
Juulikuus avaneb ka nn yleminekuaken ja kõik Tammeka fännid loodavad, et klubisse naasevad Tirka ja Tim ja aitavad meil meistriliigasse pysima jääda. Nende kogemused on hindamatud. Loodame, et nad ka ise tahavad siin mängida ja kui see nii on, siis vast leiab meie noor peatreener neile siin koha. Elu on näidanud, et ainult noortega läbi ei löö.
Veel pole kõik kadunud ja see 6 punkti mis meid yheksandast kohast lahutab, on kindlasti võimalik tagasi teha, aga selge on see, et enam ei tohi oma põhikonkurentidele punkte kaotada. Soovime näha nendes eelseisvates tähtsates mängudes samasugust teineteise abistamist nagu koduses võidumängus Kure vastu. Selles mängus võideldi iga palli pärast ja kui yx mängija oli vastasele duelli kaotamas, tõttas teine talle kiiresti appi.Mitte yhtegi palli ei antud kergelt ära ja omade tegutsemist oli nauditav vaadata. Kaitse korda ja lõpus lööme kolli ära!

Kommentaare ei ole: