Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

21.06.09

Viies punkt käes!

Kaarel Kiidronil ytles eilse mängu eelvaates täpselt kymnesse läinud sõnad "Kool saab lõpetatud suure pauguga", sest kas saab veel paremini peale koolilõpetamist eilse mängu lõppu iseloomustada. Krt Tulevik läheb 87. minut 1-0 juhtima ja teine yleminut hakkab just täis saama, kui meile tehaxe keskväljal viga ja palli taha läheb Mait Toom. Annab pika palli kasti, kus tekkinud segaduses terve mängu jooxul mitte millegi erilisega hakkama saanud Torop selle Tallinna Tuleviku võrku saadab! Hullusime täielikult. Mäng oli ju suht igav ja krt selline lõpp! Ylimax!
Esimesest poolajast polegi suht midagi rääkida, kumbki meeskond mingit ylekaalu ei omanud ja mänguilu puudus. Mait tegi yhe väga hea tõrje ja pikkade pallide pyydmisel oli vana rahu ise. Väljatulekud väravast olid alati õieti ajastatud. Tubli töö.
Teisest poolajast jäävad eelkõige meelde yhe Tuleviku poolehoidja 2 enneaegset tulemist :-) Ei tundund just väga noor poiss olevat ja võix ju juba kogemusi olla, a nuh tegijal ikka juhtub :-D
Tuleviku nurga- ja karistuslöökide eel oli kyll väike hirm nahas, sest ega me neid eriti hästi ju pole siiani suutnud lahendada, a õnnex eile miskit hullu ei juhtunud. Kolm mintsa enne lõppu suutis Tulevik siiski juhtima minna, aga viimane sõna jäi siiski meile. Supersuper. Nyyd siis kax nädalat pausi ja siis on vaja Tallinnas Kalevi vastu sama head minekut näidata ja vähemalt punktiga Tartu tagasi tulla. Kaotada ei tohi ja tuleb mängida sama targalt nagu eile Tuleviku vastu ehk siis võimalikult kaua taga 0 hoida ja lõpus ise nõelata. Eilne mäng näitas, et meie poisid on sellex võimelised kyll. Saax nyyd veel Tirka ja Timo kah nõusse......
Senix kõigile fännidele & mängijatele ja nende vanematele, treeneritele, juhtkonnale ja muidu poolehoidjatele: Head jaani!
Kui Reio isa seda loeb, siis ole hea ja saada eile tehtud pildid siia mingi link piltidele vms.

3 kommentaari:

Unknown ütles ...

2 pilti oli ja need 2 pilti on sellel aadressil
http://album.ee/album/494959/50181119

Unknown ütles ...

eelmine kommentaar on lisatud Reio isa poolt

Kaitz ütles ...

Tänx:)