Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

06.03.11

Avamängust viik ehk kaotus

Nagu arvata võiski, oli eilne mäng väga rabe ja mingit erilist mänguilu kyll ei pakkunud. Rabedale mängule aitasid omalt poolt jõudsalt kaasa libe väljak ja muidugi ka tuul. Ka kohtunike tegevusest oli näha, et nad ei julgenud kohe esimeses mängus paugutama hakata ja ilmselged vead jäeti vilistamata ja selle tulemusena läx muidugi niigi kole mäng veel rohkem käest ära. Juba veerandtunnise mängu järel pidime tegema esimese sunnitud vahetuse, kui Mikk oma hyppeliigest vigastas. Pisut hiljem pandi Prosale jõhkralt kossi ja yllatuslikult vile vaikis. Tase!
Esimene poolaeg meeldejäävaid väravavõimalusi ei pakkundki.
Teisel poolajal oli kohe näha, et Kristal oli riietusruumis kõva häält teinud ja Tammeka haaras kohe initsiaatiivi enda kätte ja Paide sattus kohati päris tugeva surve alla. Ei saa ära märkimata jätta ka seda, et mingi tunnise mängu järel mängis keegi vastastest oma karistusalas käega mille tulemusena pall totaalselt suunda muutis, aga jah, vile vaikis. Vahet ei ole kas kohtunikel on peakomplektid või mitte.
Lõpux tuli ikkagi see mis tulema pidi ja esimesel poolajal Mikk Laasi välja vahetanud Torop lõi ilusa kolli! 1-0
Enne Toropi väravat tuli vahetusest ka Alve ja vaevalt 10 mintsa platsil olnuna tähistas ta meistriliiga debyyti ka kohe väravaga! 2-0 Super! Võit tundus käes olevat ja ei näin kyll, et kus see Paide peax mõne värava saama. Mõned meie omadest lasid jalad sirgu ja uus väravaht arvas vist kah, et saab keskkaitse kohal paremini hakkama kui väravas ja nii juhtuski, et 90 ja 90+1 mänguminutil löödi meile 2 väravat tagasi...................
Kysimus ka suurele ringile: Mitu tyrklast on vaja, et väga raske tööga kätte võideldud edu käest lasta? Vastused võite kommentaaridesse kribada
Igatahes au Paidele, kes lõpuni võitles.
Ma tõesti tahax uskuda, et selle mängu põhjal saavad meie poisid aru, et sellel hooajal ei ole nõrku vastaseid. Kõik on saanud tugevdusi juurde. Me võime absoluutselt kõiki võita ja loomulikult ka kõigile kaotada, kui ei mängita lõpuvileni.
Meie õnnex tegid eile yllatusviigid ka Sillamäe-Kure ja Trans- Fc Tallinn, kuid me ei saa alati peale oma ebaõnnestund mängu lootma jääda, et konkurendid kah komistavad.
Loomulikult ma usun, et suudame järgmisel nädalal Florat võita, aga see ei tee ikkagi heax kodus Paide vastu käest antud võitu. Ja nyyd ongi nii, et viimati võitsime Paidet kodus 3 novembril 2009a.
Eilse mängu parimad oli kindlasti Torop ja Prosa, kes korraxki ei lasknud vastaste kaitsjatel jalga sirgex lasta. Enamus mängu jooxul loodud teravusi syndisid just paremalt äärelt, kus mängis Torop! Julgelt võttis ette ja ka kõige lootusetumas olukorras võitles alati lõpuni.
Albertit lõhuti päris hästi ja ega tal kerge polnud, aga on näha et ta väga võimsas vormis.
Andost on näha, et paar hooaega nõrgemates liigades on oma jälje jätnud ja ex aeg näitab ka suudab sellise kõrge mängutempoga kohaneda.
Sixult olex kah natuke rohkemat oodanud, aga kyll elab veel sisse ja järgmises mängus oma endise koduklubi vastu ja paremal väljakul näitab ta kindlasti enamat,
Alve esimene mäng meistriliigas ja kohe koll. Peaaaaab meeldima ;)
Ja kusjuures tal oli ju väga hea võimalus veel yx lyya, aga otsustas palli viimasel hetkel Prosale jätta ja siis olid juba vastases jaol.
Eilsest pettumusest tuleb ka endal yle saada ja elu läheb edasi. Ka põhikonkurendid vääratasid avavoorus.
Kristal on tark treener ja kyllap teeb järgmisex mängux kõik vajalikud korrektiivid ära.
Pildid SEAL.

Kommentaare ei ole: