Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

03.03.11

Läheb lahti!

Lõpux ometi algavad kauaoodatud 2011 a Eesti meistrikad! Juba sel laupäeval on esimese vooru kohtumised ja meie Tammeka võõrustab Paide Linnameeskonda. Paidekad regasid täna endale Tõnis Vanna ja Teet Allase. Lisax said nad juurde ka 2 Levadia noort mängijat ja veel eelmisel hooajal Tammekas mänginud Tiit Tikenbergi. Meie õnnex Tiit meie vastu siiski ei mängi, aga sellegipoolest tundub Paide vähemalt paberil kyll tugevam kui eelmisel aastal. Siiski usun, et meil ei tohix nende vastu erilisi probleeme tekkida, sest loomulikult on ka meie meeskond palju tugevamax muutunud. Koosseisust ei leia enam Kristjan Paapsit ja Olari Perlinit, aga nemad on ka ainukesed lahkujad.Ylejäänud meeskond on tänu Veikole& Janele ja Babakile õnnex säilinud! Duublist on ylesse edutatud Kristjan Vomm. Tartu Linnameeskonnast on tulnud noor ja andekas Kevin Rääbis ja kapten Kiidron võrdleb teda Tarmo Kingi endaga!
2 aastat madalamates liigades palli toxinud ja kunagi koos Kait Kaarel Vainoga Tammeka võimsa keskkaitse paari moodustanud Ando Hausenberg naaseb samuti fännide rõõmux suurde mängu.
Põlvast tuleb Alar Alve, kes kolmandas liigas Lootuse eest ja teises liigas Tammeka duubli eest päris korralikult vastaste väravavõrku sahistas. Tyri Ganvixist tuleb vv Andrus Lukjanov. Ainukese välismängijana lisandub Tyrgi vv Göksu Hasanchik. Ja....... tagasi Tartus peale kolmeaastast vaheaega on Sixten Kasimir! Kindlasti annavad väärtuslikud kogemused meie noorele meeskonnale väga palju juurde ja koos Sixu abiga õnnestub sel aastal "suurtelt" veel rohkem punkte röövida kui mullu.
Kurb on see, et vahetult enne hooaja algust õnnestus meie senisel esiväravavahil ja eelmisel hooajal lausa meistriliiga parimax väravavahix valitud Mait Toomil end vigastada ja ta peab jällegi vähemalt paar kuud palliplatsilt eemal olema. Saame näha, kas Göksu väärib esiväravavahi kohta või ei.
Igatahes ootused on algava hooaja eel kõrged. 2009 a. saime 7.koha, kogusime 7 võitu väravate vahe oli 29-86 (-57) ja 24 punkti. Eelmisel hooajal oli meie päralt 6. koht, saime 11 võitu (Ka Florale kott pähe) väravate vahe oli 50-66 (-16) ja kogusime 40 punkti. Edasiminek ju lausa silmaga näha!
Võrreldes Kalju, Sillamäe ja Transiga, kes jälle pool koosseisu välja vahetanud, pean meie poiste suurimax trumbix just kokkumängu ja olen kindel, et see saab nii mõneski tähtsas mängus määravax ja toob võidupunktid meie õuele!
Kuigi hooaja avamängud on tihti rabedad ja erilist mänguilu ei paku siis vähema kui võiduga me kyll ei lepi ;)
Me usume Kristalisse! Me usume Tammekasse!

Kommentaare ei ole: