Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

21.03.11

Endiselt võiduta

Kuigi laupäeval teisel poolajal läx ilm ikka väga koledax ja seda mis väljaku peal toimus, ei saand eriti jalgpallix pidada, olex 3 võidupunkti pidanud siiski koju jääma. Kahjux läx juba teist kodumängu järjest teisiti ja leppida tuli jälle viigiga. Aastalõputurniiri võidust on juba päris mitu kuud möödas, aga laupäeval tundus, et mõni mees veel ikka pilvedes ja arvab, et eeldatavalt nõrgemate meeskondade vastu võidu võtmisest piisab ainult väljakul olemisest. Nii nagu Paide, tõestasid ka FC Viljandi noored pallurid, et kui ikka lõpuni oma mängujoonisest kinni pidada ja uskuda endasse, on kõik võimalik.
Tänu sõpradest välisfännide abile oli laupäevasel mängul kaasa laulvaid fänne juba yle kahekymne ja kõik andsid endast 110 %. Olex seda ka meeskonnalt oodanud.
Kui meie ryndetuus Prosa ei suuda juba mingeid noori Viljandi jorsse yle mängida siis kuidas saab loota, et ta suudab seda palju kogenumate mängijate vastu? Tegelt ei saa kellegi aadressil erilisi kiidusõnu öelda, sest kaotas ju terve meeskond
Kahest kodumängust 2 punkti. Hooajaeelsel fännide koosistumisel sai arutatud meeskondade koosseisude yle ja tundus, et sel aastal 4. koht võtta pole yldse võimatu, aga nende kahe kodumängu põhjal me kyll seda kohta ei väärix.
Eelmisel aastal alustas ka valitsev Eesti meister Flora suht nadilt. Peale võitu Sillamäe yle kaotati ju Transile ja saadi yheväravalised võidud nii Kohtla-Järve, Paide kui ka meie yle ja vaevalt, et keegi julges peale neid mänge Florale tiitlivõitu ennustada. Flora võidud nõrgemate yle tulid väga raskelt, aga ikkagi tulid. Ootax meie omadelt samasugust suhtumist. Muidugi on hetkel see meie loodetud 4. koht täiesti reaalne, aga kui sellised esitused jätkuvad, maandume seal kus siiani oleme olnud. Potentsiaali ja oskusi on meie meeskonnal kyllalt. Sel aastal on kõik võidetavad.
Ei tea, kas see äratax meie omad ylesse, kui homme Kaljult näitex 0-5 pakk tulex?
Kalju ei ole ju mingi ylemõistuse käiv vastane. 3 vooru on peetud ja ma ei kyll veel erilisi kiidusõnu nende uute ostude aadressil kuulnud, pigem vastupidi., aga erilist optimismi laupäevane mäng kyll fännidesse ei sisendanud. Loodame siiski, nagu ikka ;)
Homset ilmaprognoosi jälgides tundub, et tuleb jällegi 1 "lõbus" lumepalli mäng ja ex näis kes paremini uisutab.
Tööpäeval 16. 45 mängu pidada pole just kõige normaalsem ja nii jääbki see mäng Hiiu statal nägemata.
Pilte näeb SEALT.

1 kommentaar:

jflash ütles ...

No ega see 4:0 nüüd ka külmaks ei tohiks jätta. Mehed, aeg on mängima hakata!