Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

27.05.07


Eile 15.30 kogunesid fännid kaubamaja juurde ja juba yhiselt siirduti tammekale. Peale minu olid veel otsustanud kohale tulla Potsataja,Kerberos,Aix ja Berkay. Lootsime et lõuna paiku sadanud vihmale enam lisa ei tule, aga staadionile jõudes hakkas siiski sadama ja enam järgi ei jäänudki. Enne mängu algust tuli veel ikka korralik padukas ja tribyynile jäid ainult kõige tulihingelisemad fännid,nende seas ka oma meeskonnaga koos sõitnud kax Kure fänni. Au neile!

Eelmisel nädalavahetusel tellis Berkay kah endale särgi ära ja siis sai otsustatud,et parem kingime talle selle kamba peale ja eile andsimegi särgi yle.

Esimest väravat tuli ikka päris kaua oodata. Enne seda oli Daniilil paar väga head võimalust,aga tulistas siiski mõlemad mööda. Starovoitovi värava järel saime lõpux korraliku laulu lahti lasta,aga poolaja viimastel sekunditel said hõisata ka Kure fännid.

Teisel poolajal mäng kuidagi võrdsustus ja peale Kerdi eximust oli Kurel väga hea võimalus juhtima minna,kuid meie kaitsjad suutsid olukorra õnnex lahendada. Ja siis tulidki lõpux kauaoodatud väravad....

Meie vihmast läbivettind kehadele oli see ikka suur nauding :-D

Peale penaltit ei suutnud Kure ennast koguda ja MT mäng läx samuti palju paremax. Peagi skoorisid ka Morozas ja Sixu ja hullusime ikka korralikult..irw

Super on olla MT fänn! Kiidan siinkohal veelkord kõiki kohale tulnud MT ja Kure fänne. Kõik andsid eile selle "ilusa" ilmaga endast 100% .

Hea asi on veel see, et Berkay lahkub alles juuli alguses ja st seda,et ta tuleb meiega veel vähemalt neljale mängule! Siis jõuavadki meistrivõistlused täpsed poole peale.

Berkay tahtis kindlasti enne Tyrki tagasisõitmist käia ära ka A.Le. Cog Arenal ja väga loodan,et mängule minek saab vaatamata tööpäevale(19.06) teox.

Nyyd siis kax nädalat puhkust ja seejärel kax väga rasket mängu. Esmalt Narvas Transi vastu ja siis kodus Tvmk. Meie lähimatel konkurentidel Floral ja Kalevil on samal ajal tunduvalt kergemad vastased. Flora mängib Ajaxi ja Vaprusega, Kalev aga Kure ja Tulevikuga.

Raske on,aga meie loodame igatahes mõlemast mängust võitu ja oleme oma meeskonda ka toetamas.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Jah, olime eile ikka väga tublid;)!
Kerdi eksimusest võib ju aru saada, kuna väljak oli väga libe ja ka pall põrkab sel staadionil, kuhu jumal juhatab.
Loodan, et järgmises mängus on ikka võitnud koosseis platsil!
Mängu lõpus, kui meie omad 2 väravat ära olid löönud, jäid Kure fännid ikka väga vait;)!
Super, et suutsime vajalikud punktid ära võtta;)!!!

Anonüümne ütles ...

laupäeval olin sunnitud varakult lahkuma. südant rõõmustav oli kuulda fännide karjumist isegi kauburi kaubamaja juures. samas peab au andma kahele kure fännile,kes ilmast hoolimatta hästi kaasa elasid. samas on kahju,et osad fännid otsustasid viimasel hetkel minna kossu vaatama.

Anonüümne ütles ...

Tegelikult ei tee fännisärgi omamine veel kellestki fänni.Kui inimesele meeldib korvpall rohkem siis palun,aga kui lubataxe kindlasti mängule tulla ja siis otsustataxe viimasel hetkel ymber,näitab see kah teatud suhtumist. Vähemalt teab nyyd kellega tegu.