Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

20.05.07

MT-Kalev

Eile käisime siis neljakesi omadele kaasa elama. Käisime Jordani autoga. Peale minu ja autoomaniku veel Potsataja,kes ka uljalt rooli keeras,kuna Jordanil veel lube pole ja ka tyrklane Berkay! Teisel tyrklasel valutas pea ja otsustas koju magama jääda. Neljakesi oligi autos ruumi rohkem.
Mängust saime superelamuse. Kõik mängisid jälle väga hästi ja yhtse meeskonnana.
Tirka lõi superväravad,eriti esimese. Ootasime talt ka teisel poolajal hat trici,aga seekord jäi see kahjux tegemata veel,kuigi võimalusi jagus. Päris head võimalused olid ka Sixul ja Morazasel,aga rohkem siiski väravaid ei tulnud ja seisuga 2-0 mäng lõppeski. Kõik mehed saavad hindex 5+.
Ott tegi kyll väixe apsaka,kui Kerdile palli tagasi söötis. Ta andis palli ysna kõrgelt ja tema selja tagant tuli just Kalevi ryndaja,aga Kert suutis palli siiski kuidagi auti lyya. Ex Kalevil oli selliseid poolvõimalusi veel,aga muidu domineeris ikka täielikult MT.
Kalevil oli kah kolm fänni kohal,kes mängu algul ysna kindlad olid,et MT kaotab. Peale teist väravat jäid aga poisid väga vaixex ja tulid juba meile võidu puhul õnne soovima. Vahepeal käisid nad isegi Kalevi varumängijate pingi juures Mõmmiga (Sarap) mulisemas,et krt võitu tahax nagu jne... Turvamehed olid kyll kohal,aga ei sekkund millegipärast. Mõmmi oli täitsa hädas nendega...
Ja Kotter olex võinud talle ikka kaarti ikka näidata kyll. Väljendas ta ju ysna mitu korda rahulolematust Kotteri tegutsemise yle,aga hr kohtunik piirdus seekord kahel korral aint suulise hoiatusega.
Teisel poolajal pätsasid Kalevi fännid meilt ysna oskuslikult selja tagant paar pasunat ära. Ise mõtlesin,et kyllap neil endil ikka kaasa,aga Potsataja hammustas kohe läbi,et tema vara ja kargas trummi tagant kui nõelatult pysti ja rebis neilt pasunad otse suult :-D
Pärast mängu sai siiski sõbralikult suheldud ja tegime ka paar yhist pilti.
Nyyd siis laupäeval Kure kotti ja kui Flora Tuleviku vastu viigist enamat ei suuda,oleme neljandad!
Mängu paremax valisime muidugi Tirka. Ja veel-Kait Eesti koondisesse! Super kaitsemäng!
Pildid lisan vast homme.
Tommile: LALLA-LALLA-LALLA-LALLA -LALLA-LA-MAAG TAMMEKA :-D
Õpi siis ilusti laupäevax pähe,ex ;-D







6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Jah, reis oli vahva ja eriti see, et üks meie fännidest oli ikka väga ropu suuvärgiga, keda pidi kogu mängu korrale kutsuma;)!
Olime kindlas eduseisus ja polnud vaja igasugu jama suust välja ajada;)!
Koos tegime ka plaane, et võiksime minna Narva, Transiga mängu vaatama. Pole seal Narvas ei kolle ega muid loome, keda peaks kartma:P!
Loodetavasti saame järgnevateks välismängudeks ka rohkem huvilisi kaasa, kes häälekalt meeskonda toetaksid;)!
Tore ning lõbus oli meil Tallinnas igal juhul!
Tänud Jordanile, Kaitzile ja Berkayle!

Anonüümne ütles ...

Kalevi fännid olid ju palju ropumad. Ära ole kuri Jordani peale.

Anonüümne ütles ...

Jah, ega ma olegi ning nimesid ma ju ei nimetanud!
Kalevi fännidest pole mul sooja ega külma. Sellist iba, mis nemad suust välja ajasid, ei kannata isegi trükimusta;P!

Anonüümne ütles ...

kuna kahjuks tulid maatööd ette,ning sellepärast oli kurb meel,aga südame alt läks soojaks kui uudistes kuulsin potsataja trummi mängu. Meie poisid mängisid ülihästi super.

Anonüümne ütles ...

tubli kaitz sinust võib veel asja saada ,kenad pildid

Kaitz ütles ...

Laupäeval tulevad siis tyrklased arvatavasti viimast korda mängule, kuna sõidavad juuni alguses tagasi kodumaale tagasi. Kahju.Nende kaasaelamine tegi ju asja veel palju lõbusamax.
Loodan,et laupäeval jätkub rahvast ka staadionile ja kõik ei tuiska Rocki mängule.
Päris maso on vist sellise kuumaga kuskil saalis higistada :-D