Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

06.05.07


Eilne välisreis oli kõigi aegade lõbusam. Läxime 14 00 bussiga ja lausa yhexakesi! Viljandis liitusid veel Tanel ja Ints. Nii suure seltskonnaga sai viimati reisitud paar aastat tagasi Tammekat Valka toetama. Edaspidi on ikka käidud kolme-neljakesi. Loodan,et ka 19ndal saame sama või veel suurema seltskonnaga minna meeskonda Tallinnasse toetama.
Ilm oli ka Viljandis superilus ja läbi linna mängupaika jalutades sai hääled lahti lauldud. Kohale jõudes heiskasime kohe nii MT kui Tartu lipu. Saniga sai ka platsil korra ära käidud ja veendusime, et see veel hullem kui tammekal. Raske uskuda kyll,aga jah nii see oli. Paljudes kohtades puudus muru yldse ja väga kynklik oli ka.
Enne mängu lasti staadionil kuskilt mussi ka ja Kojamehe "Eesti kallis" sai kohe ymber tehtud. Eesti asemel siis Tartu.
Enne mängu sidusid ka fännid endale musta lindi ymber käe 13 aastase noorelt surnud Viljandi Tuleviku mängija mälestusex ja peeti ka minutiline leinaseisak.
Mäng ise algas kohe Tammeka survega ja juba 6.minutil lõi Tirka Lõsanovi heast passist yhe puutega palli väravasse. Super! Ka edaspidi kontrollis MT mängu ja eile meie väravas seisnud Djatsenkol võis kohati lausa igav hakata. Võimalusi oli veel, kuid seekord rohkem palle sisse ei löödud. Hea,et sellisel halval väljakul suudeti kohe alguses ära lyya. See võttis kohe kindlasti pingeid maha ja sai rahulikult oma mängu mängida.
Rahutux muutusime lõpus,kui täis hakkas saama neljas lisaminut ja kohtunik nagu ei kavatsenudki lõpuvilet anda. Kas tõesti juhtub sama mis Tartus? Lõpux siiski vile tuli ja võidutants võis alata. Kohustuslikud 3 punkti sai võetud ja vahe Floraga jäi samax. Tvmk aint kahe punkti kaugusel. Kui Viljandist polex võitu tulnud,olex juba väga raske olnud. Enam ei tohi punkte kaotada usun et peale teist ringi oleme tabelis palju paremal positsioonil, kui täna.
See oli kah päris positiivne, et Viljandisse oli mängule nii palju pealtvaatajaid kogunenud. Soccernet väidab,et 160,aga silma järgi oli vähemalt 300. Paar kohalikku tydrukut yritasid kyll omadele vahepeal häälekalt kaasa elada, aga ylejäänud mulgid ei viitsind vist nendega kaasa tulla ja lõpux väsisid tydrukudki. Aga sellegipoolest tublid olid. Mängu parimax valisime yxmeelselt Tirka.
Tagasiteel olid bussis ylevamad kui sinna sõites ja lauldud sai päris kõvasti. Bussijuht suutis seekord veel meid väja kannatada,kuigi enne sõitu lubas kõik lauljad välja tõsta. Kuna ka mõned teised reisijad yhinesid meie lauluga,siis ta pidi vist paraku sellega leppima. Kahtlane aint, kas ta meid ka järgmine kord bussi laseb...muig
Nyyd siis järgmisel laupäeval Levadia kotti! Kõik märgid näitavad,et nii see ka läheb. Oleme pidand nendega kolm mängu ja tulemused on aina paremax läinud. Ja usun,et ka kõik mehed lähevad ainult võidumõtetega väljakule.
Enne Levadia mängu on aga veel yx mäng. Nimelt pääses meie tubli naiskond Balti liigas veerandfinaali ja kohtuvad siis laupäeval 13 00 tammekal JFC Skonto-Ceribaga.
Sellise infi annab igatahes soccernet. Mt kodukal aga seisab,et naiskond peax nagu samal päeval hoopis Tallinnas Levadiaga mängima. Kui mäng siiski lätlastega toimub, siis lähme kindlasti oma naiskonda toetama.

15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Naistel toimub küll lätlastega mäng laupäeval kell 13.00=) socernet ei valeta:)

Anonüümne ütles ...

Sa oleks võinud ju ka nimed üles lugeda, kes Viljandis käisid;)!

Anonüümne ütles ...

Sul juba nimed meelest läinud? Vaata siis pilti ja tuleta ikka ilusti meelde,ex...irw

Anonüümne ütles ...

Kahju et ei saanud seekord seltskonnaga ühineda.
Tore on et vaikselt hakkab fännide arv kasvama, loodame et varsti saab kriitiline piir ületatud ja välismängudele ka organiseeritud transpordiga sõita.
Kas rohkem pilte ei ole?

Anonüümne ütles ...

Aix vahepeal midagi klõpsis kyll,aga ei tea millal ta jälle aega saab neid ylesse panna.
Ja selle organiseeritud transpordi kohta niipalju,et ysna raske on ju orgunnida,kui paljudel sõltub minek näitex ilmast.

Anonüümne ütles ...

Vaata, mina võin ju teada, aga blogi külastajad ju ei tea meid nägupidi;)!

Anonüümne ütles ...

Suure saladuskatte all võin öelda et see kes pildil kõige rohkem potsatajat meenutab on potsataja.

Anonüümne ütles ...

Super nunnu oli kõik see mäng :D Ilmaga ka vedas! Ja mis Kaitz´il kirjutamata siis jäi: "Kohal oli Potsataja ja teised." Korras, nüüd kõik vist happyd.

Anonüümne ütles ...

Ei, ei, ei, pole ju happyd:)!
Kõik nimed, algusest peale, palun;)!

Anonüümne ütles ...

Koguneme siis laupäeval tammekal 12.30

Anonüümne ütles ...

Nujah, kahju küll aga viimasel ajal jäävad koguaeg pildid fotokasse niikauaks kui kaart täis saab :D

Ei jõua suve ära oodata, et asi lihtsamaks läheks :)

Pildid ise siin http://www.lux.ee/aix/jkmaagtammeka/thumbnails.php?album=5

:)

Anonüümne ütles ...

Püüan jõuda ka naiskonna mänguks, pead ei anna...

Anonüümne ütles ...

Loodame,et suvi jõuab varsti ja siis Paneb Aix mängul klõpsatud pildid kohe ylesse :-D

Ilma peata potsataja? Hm...huvitav...irw

Anonüümne ütles ...

Kallid fännid! Varuge siis homsex kõvasti syya&juua,sest tuleb 7 tunnine tööpäev :-D Naiskonna ja meeskonna mängu vahel peab kunstmurul oma mängu ka MT teine naiskond Viljandi Tulevikuga.

Anonüümne ütles ...

mmm selle kella 15-se mängu puhul on tegu siiski noorte meistrivõistlustega ja klubi 1999.a. sündinud poiste grupi esimese meistrivõistluste mänguga ;)