Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

13.05.07

Mida siis eilse mängu kohta kribada? Igatahes hakkab juba kopp ette tulema nendest Raika katsetustest. Kurat,kaua võib? Ja siis peale mängu veel imestab,et meeskonda valdab mängu alguses nagu mingi paanika,ei suudeta korralikult alustada. Loomulikult on raske, kui peaaegu igas mängus mängivad mehed erinevatel positsioonidel. Ta võibolla arvab,et kõik on universaalid, aga ei ole ju nagu näha. Mix oli vaja teha näitex muudatusi peale karikamängu Levadiaga? Hakkas ju juba minema...
Kait jäeti kah esimesel poolajal pingile. Kui ta teisel poolajal platsile tuli, läx kaitsemäng palju paremax. Ja see,et meie väravavahtidest on Kert parem, ei kahtle vist keegi. Huvitav mille pärast ta yldse pingile istutati? Olex ta siis mingi hullu prohmakaga hakkama saanud,aga ei saand ju..... Kert on ju juba näitex pikkade pallide pyydmisel oma pikkuse tõttu Djatsenkost parem ja kindlam.
Ja eilsest mängust niipalju,et ega see Levadia meist niipalju yle nyyd kah polnud. Jällegi jätsid poisid kindlad võimalused kasutamata. Eriti on kahju sellest esimese poolaja lõpus Tirka ilusast läbimurdest, kui ta Kotenkoga 1-1 jäi ja ei suutnud seda ära kasutada. Teisel poolajal oli häid võimalusi ka D.Ratnikovil ja Lõsanovil, aga kahjux võimalustex nad jäidki.
Võitluslik mäng oli ja kahju aint,et oma trahvikastis ei suudetud tihti neid õhuvõitlusi võita.
Nyyd on siis Levadiaga neli korda mängitud ja niipea enam ei kohtuta.
Järgmises kahes mängus ei tohi enam mingeid järelandmisi teha ja tuleb kindlasti 6 punkti ära võtta. Vastasel juhul läheb ikka väga raskex,kui tahetaxe nelja parema hulka jõuda. Taganeda pole enam kuhugi.
Laupäeval läheme kindlasti Tallinnasse MT-d toetama. Kui suure seltskonnaga ja millega,on veel täpsustamisel,aga kui kellegil on mingitki transporti välja pakkuda, siis olex väga super.
Ise pidin võibolla yhe väikebussi saama,aga täna selgus,et see katki läinud,nii et....
Ja rohkem ei viitsigi kribada. Kui kellegil veel midagi lisada siis palun.

Kommentaare ei ole: