Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

01.09.07

Lasnamäel käidud. Hooaja kolmas mäng Ajaxiga lõppes sama tulemusega nagu ka kax eelmist st siis 2-0. Hea,et ikkagi ära tuli,sest mängupilt oli ikka päris kohutav. Ajax tundub meile päris ebamugav vastane olevat,kuidagi ei suuda neile ära lyya,isegi väravahõngulised olukorrad tulevad tulevad väga raskelt kätte. Ajaxi omas esimesel poolajal isegi paremaid võimalusi,aga palli ei suudetud vähese meisterlikuse tõttu väravasse toimetada. Õnnex.
Kuna meil oli Lõsanov kaartide tõttu eemal,mängis tipuryndaja kohal Sirel ja noh...
Teisel poolajal lõid siis oma hooaja esimesed väravad Tomson ja Ratnikov ja võis kergemalt hingata,sest Ajax ei suutnud enam midagi ohtlikku korda saata. Tomson lõi värava 16 kasti nurgast,aga Daniili löödud pall polx kyll väravasse läinud,kui Ajaxil olex pisut parem väravavaht olnud,sest ta suutis juba käes olnud palli siiski kuidagi väravasse puterdada. Löök ei tundunudki nii tugev olevat. Esimesel poolajal pillas ta maha Bazjukini tugeva pommlöögi,aga esimesena pallini jõudnud Tomson oskas selle paarilt meetrilt siiski yle värava lyya.
Võit taheti jõuga ära võtta.Mitmel korral tundus,et poisid tahavad palliga otse väravasse joosta. Selle asemel olex võinud rohkem kaugemalt proovida. Võimalusi sellex oli ikka väga palju,aga kohati kombineeriti yle ja löögist ei tulnud midagi välja. Vastaste väravavaht oli väga ebakindel kauglöökide pyydmises & tõrjumises.
Lõpetusex võib siiski öelda,et lõpp hea,kõik hea. Varsti mängime veelkord Ajaxiga ja loodame,et kodus suudame neile rohkem kolle lyya.
Sel laupäeval siis kodus karikamäng Kaljuga ja siis meistrivõistlustega edasi.
Ja tulge ikka staadionile omasid toetame. Juba lihtsalt sel põhjusel,et nad väärivad seda!








...ja Ajaxi noortel mängumeestel
jäi yle ainult mune sygada :-)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Olime siis 5-kesi ja ausalt öeldes olid Ajaxi pealtvaatajad hämmingus, kui trummi põristasime, pasunaid puhkusime ja häälekalt kaasa elasime:)!
Ent meie ei lasknud end sellest häirida, sest..."me usume, me usume, me usume, Tammekasse:)!!!
Mängu parimaks valisime Kaidu, sest kindel kaitse tagas ka puhtuse oma värava all!
Suurima elamuse tekitas muidugi Risto, kes Rsssi värava järel väljakule sööstis:)!
Lõpp hea, kõik hea!
Saabusime koju võitjatena ja tänud siin kohal kõigile kaassõitjatele... Tanelile, Jürile, Kaidole ja Ristole!

Kaitz ütles ...

Kait on hea loom tõesti. Kui kolmapäeval käisime Kambjas Kalevi ja Rock n rolli mängu vaatamas,viibis ka Kait pealtvaatajate seas ja lonkas päris tugevalt,aga eile mängis jälle nagu noor kurat. Super.