Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

19.09.07

MT-Vaprus 4-0

Pärnus käidud ja karu jällegi murtud! Sel aastal Vaprusega neljast mängust neli võitu ja yldskoor 10-0.
Kahjux pidime sõitma ainult kolmekesi,kuna paljud ei suutnud tyytutest kohustustest,nagu näitex töö ja kool,vabax saada.
Kui Tartust väljudes oli veel taevas suht selge,siis paarikymne kilomeetri pärast hakkas vihma korralikult kallama ja ega ta enam tegelt järgi jäänudki...
Enne mängu tegime aega parajax kohalikus jalkaklubis(Viie Villemi Pubi),kus sai teleka vahendusel naiste jalka mm-i jälgitud. Parasjagu võtsid omavahel mõõtu Usa-Nigeeria. Esimese poolaja vaatasime ära ja päris hää oli vaheldusex ka naiste jalkat vaadata ja pealegi veel nii heal tasemel! Seda pubi soovitame ka teistele.
Mängu esimese ohtlikku olukorra eest hoolitses kodumeeskond. 7.minutil lõi keegi neist karistusala joonelt segamatult tugeva pommi,aga õnnex suutis Kert selle siiski nurgalöögix tõrjuda. Peale seda haaras aga initsiatiivi meie meeskond ja Vapruse värava alla tuli ridamisi ohtlikke olukordi. 24. minutil mängiti Ott löögile,aga pall lendas latti,esimesena oli jaol Lõsanov,kuid ka tema löö ei jõudnud sihile.Ott sai aga kohe uuesti palli ja teist korda ta enam ei exinud. 1-0!
Poolaja lõpus mängis Tirka kaitsjad ja väravavahi ilusasti yle ja jäi veel ainult pall väravasse toimetada,kui Vapruse väravavaht ta jõhkralt maha tõmbas. Sellise asja eest olex võinud kohe punase anda,aga kohtunik piirdus ainult kollasega ja loomulikult ka penalt. Sixu läx lööma ja ei exinud. 2-0.
Teisel poolajal jätkus MT tugev press. Iga mees proovis skoori teha. Isegi Kait sai kax korda järjest löögile,kuid kahjux jäid mõlemal korral vastaste kaitsjad pallile ette.Peagi vahetas Daniil Rassi välja olles saanud vaevalt viis minutit platsil olla,lõi 3-0. Peale seda väravat omasime veel palju 100% võimalusi,kuid ainult yhe suutsime ära kasutada. Sixu lõi oma teise värava ja seis 4-0. Ott olex võinud vabalt veel kax väravat lyya,kuid ometi otsustas veel edasi sööta. Selliseid olukordi oli päris palju,kus oldi väga heal positsioonil ja olex võinud peale lyya,kuid millegipärast söödeti ikka edasi. Väga kahju on nendest kasutamata jäänud võimalustest.Sixult sai ka hat tricki palutud,kuid seekord jäi siis veel see tegemata.Mängu viimasel kymnel minutil oli ka Vaprusel kolm väga ohtlikku kontrat,kuid õnnex suutsid nad siiki healt positsioonilt mööda lyya ja neljas järjestikune mäng õnnestus meil endal taga 0 hoida. Super! Loodame,et see ilus seeria laupäeval ka jätkub. Pärnu fännid olid ainult kahekesi esindatud ja kui esimesel poolajal nad isegi tegid natuke häält,siis teisel ei tulnud enam mõmmigi...
Ja laupäeval siis kõik mängule ja vabandusi mittetulemisex pole olemas :-D




2 kommentaari:

jflash ütles ...

Jaaa, sadas mis kole. Õnneks oli tribüünil katus peal:)
Mäng oli porine ja libe, ise poleks küll platsil olla tahtnud. Mäng õnneks sujus ja tulemus räägib enda eest. Kuigi mängus oli ka meie väravale ohtlikke pealelööke suutis Kert need korrektselt maha võtta.
Kokkuvõttes polnud kirjas intsidenti, jällegi :P Miski vene keelt kõnelev tüüp tuli tagareast küsima et kas vaiksemini ei saa. Ütlesime konkreetselt: "Ei saa! See on siiski jalgpall!" Kostis: "Ah et ei saa jah?! Okei." Värava taga ei oodanud meid keegi... Ma veel imestasin, et ise venelane, aga nii tuim elukas kaasa elamisel. Siit ka teistele teadmiseks et jalkamängule ei tulda romantikat tegema vaid kaasa elama :P
Elagu jalgpall - elagu seks, elagu romantika - elagu kaasaelamine!

Anonüümne ütles ...

Seda intsidenti ma lihtsalt ei viitsind mainida,sest muidu lähex siin samasugusex arutelux nagu soccernetis st siis seda et mõnele meeldib staadioonil vaadata jalgpalli niimoodi,et ta ei peax taluma mingit fännide lärmi.Selliseid imelikke on siiski veel olemas,kes ei mõista,et mix peax häälekalt omasid toetama.