Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

24.09.07

Needus murtud!

Kui eelmised kolm mängu Ajaxi vastu lõppesid kõik 2-0,siis eile suudeti nende võrku koguni viis palli lyya! Kahju,et lõpus kaitses yx moment väga lohakalt mängiti ja yx pall endale tagasi lyya lasti.Tundus juba,et suudetaxe viies mäng järjest oma värav puutumatuna hoida,aga nagu Ottgi peale mängu ytles,et fair play nädal ja las vastased kah rõõmustavad....
Peale laupäevast mängu ei ole meie põhimeestest veel väravat löönud Ando,Timo ja ka Kert :-D
Laupäeval said sel hooajal esimest korda jala valgex Kait ja Heiko. Super! Ja pealegi lõi Kait värava jalaga! Heikolt ilus come back kui nii võib öelda.
Esimese poolaja ainus värav Sixult,kes ikka kui palli korralikult jalale saab,ei exi tavaliselt. Ilus pommlöök mööda maad. Ja muidugi teise poolaja Rassi värav...... supeeeer. Rass hakkas keskväljalt tulema ja mängis järjest kõik ettejuhtunud Ajaxi tegelased yle ja jooxis koos palliga väravasse.
Kui ära unustada see eximus kaitses,siis pakkus meeskond laupäeval lihtsalt suurepärase mängu,eriti just teisel poolajal.
Tirka sai väga lollis olukorras kollase ja kuna tal ka enne oli kaart all,jätab laupäevase mängu Floraga vahele.Hea et Raika vahetas kohe ka Daniili välja,sest ka tal ju kaart all ja kahe mehe puudumine olex juba väga ränk kaotus olnud. Arvatavasti mängibki Daniil laupäeval Tirka kohta.
Kolmapäeval siis karikamäng Kaljuga ja loodame,et me ei lase end yllatada ja võtame kindla võidu ja oleme siis koguni kolme meeskonnaga 1/8 finaalis.

1 kommentaar:

jflash ütles ...

ännid, kindlasti selle viimase minuti väravas on süüdi fännid kes juba juubeldasid ja mängijad läksid sellega kaasa! Tõmbasite tead tähelepanu ära ja nüüd maksame selle eest!


Leelo-leelo :P