Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

07.03.08

Hooaja avamine









Eile toimus siis Korea Auto Hyundai Tartu esinduses Maag Tammeka ametlik hooaja avamine. Kohal olid mõned meeskonnaliikmed,sponsorid,press ja loomulikult ka fännid :-D
Peale tegevjuhist õhtujuhi Madis Hynersoni said veel sõna peatreener Sergei Zamogilnõi, noortetreener Norbert Hurt,abilinnapea Jüri Sasi jaEesti jalgpalliliidu infojuht Mihkel Uiboleht. MT mänguvorme tutvustasid meeskonna kapten Kristjan Tiirik ja Mihkel Kuresoo. Loomulikult ütlesid kõik nagu ühest suust,et selle hooaja põhieesmärk on jõuda nelja parema hulka. Ja kogu meeskond ja fännid teavad,et just nii see lähebki.
Muidugi pakuti üritusel veel ka süüa & juua kõike head paremat.
Ja lõpetusex said kõik asjaosalised kauaoodatud sallid, mis on ilma võrreldes teiste Eesti klubidega, vähemagi kahtluseta kõige ilusam!
Homme algab siis lõpux ometi see kaua oodatud uus jalkahooaeg. Kui eelmise hooaja lõpux olime põhimõtteliselt ainult neljakesi, siis homsex on meil renditud 9-kohaline buss ja st et homme lähemegi Rakverre üheksakesi! Usun, et meeskond näitab juba hooaja alguses head minekut ja see toob aina uusi fänne juurde ja varsti sõidame välismängudele veel suurema seltskonnaga.

Kommentaare ei ole: