Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

16.03.08

MT-TVMK 1-2

Hooaja esimene kodumäng lõppes kahjux napi kaotusega, kuigi väärisime vähemalt viiki. Meie muudkui surusime, aga vastased lõid väravad...
Esimene värav tuli kaitse jämedast eximusest ja teine tundus ikkagi puhas suluseis olevat,aga mis sest enam...
Ando ja Siim ei mõista teineteist ikka absoluutselt ja Siim jääb muidugi ikka hetkel veel natuke nõrgax ja aeglasex. Täna tundsime väga puudust viimasel hetkel grippi haigestunud Starovoitovist. Timo ja Kait võixid kah juba rutem platsile pääseda. Teisel poolajal Valtna asemel kaitsesse tulnud vanameister Sirel mängis jällegi väga kindlalt ja külmavereliselt ja sekkus ka tublilt rünnakule. Hea töö,Jann!
Kahjux ei suuda ka meie meeskonna kapten juba teist mängu järjest näidata sellist mängu,nagu me talt ootame. Seekord põhisse kuulunud Tomson oli kah kuidagi liimist lahti...
Mängu parimax loomulikult värava löönud Ossipov. Kiita võib veel ka Tjuninit,Komarovi Ja Kallandit,kes mängu lõpus Konsa toore vea tõttu, millele isegi kaarti ei järgnenud, pikaks ajax murule jäi ja pärast mängu enam ei tulnudki. Loodame väga, et ei olnud midagi tõsist ja saame teda juba järgmises mängus jälle väljakul näha. Konsa oli muidugi jälle "tasemel" Eelmisel hooajal siinsamas mängides kukutas ta ennast Janni nõrgast puudutusest kergelt kastis pikali ja tookord jägnes sellele kaart ja mängust eemaldamine. Seekord olid jällegi samad mehed vastamisi ja Konsa otsustas jälle lambist kukkuda,aga ka seekord sai kaardi. Ja peale seda,kui ta oli suluseisust oma teise värava löönud, otsustas ta ka rahva suunas keskmist sõrme näidata. Loodame,et see ei jää siiski karistamata ja tuleb vähemalt rahatrahv.
Nüüd siis kax võidetavat mängu peetud ja tabelis ainult 1 punkt. Levadia ja Tvmk juba viie punkti kaugusel. Juba järgmises mängus Pärnu vastu ei tohi enam mingit allahindlust teha ja tuleb näidata,et ikka osataxe ka väravaid lüüa. Samuti tuleb loota,et kahe nädala pärast Levadia vastu minnes on kõik mehed terved ja platsil ja võtavad võidu. Ainult niimoodi saab ree peale tagasi.





Pilte lisaks saab vaadata SIIT

1 kommentaar:

jflash ütles ...

Seekordne mäng oli palju parem kui Rakveres. Palju parem aga ei tähendanud mitte viikigi...
Kui vihma hakkas sadama teisel poolajal, siis kaardisadu oli läbi terve mängu - 8 tükki! :)
Päris viimased veel punktitabelis ei ole, vaatame mis tulevik toob.