Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

30.03.08

Levadialt punktike käes!

Eile hommikul startisime Flashi autoga viiekesi Tallinna poole oma meeskonda toetama tugeva Levadia vastu. Algselt oli kyll plaanis minna rendibussiga,aga erinevatel põhjustel ei saand nii palju rahvast seekord kokku. Esimene peatus traditsiooni kohaselt Kykitas ja ka meie meeskond oli seal! Poisid olid kõik tahtmist täis ja Starovoitov lubas võitu! Tirka jäi pisut tagasihoidlikumax ja lubas, et viik ikka tuleb. Kykitas olid ka Tuleviku jalgpallurid,kes sõitsid Viljandisse oma kodumängule :-D Maarjamäe staadioni leidsime raskusteta ylesse ja tuleb tunnistada,et väga hubane ja ilus koht. Lipud ylesse ja mäng võis alata! MT näitas kohe algusest peale väga ilusat ja sydikat mängu ja millegiga ei jäädud Levadiale alla. Oli näha,et meie poisid olid häälestunud ainult võidule! Levadia lõi oma värava arvulisest ylekaalust peale seda kui keegi vastastest oli Valtnale pisut haiget teinud ja teda väljaku ääres tohterdati. Lemsalu suutis kah mõni minut hiljem värava lyya,aga seda siiski kindlast suluseisust. Peale seda meie meeskond end kogus ja mäng jällegi võrdsustus. Kahju,et kohtunik vastaste toorutsemise peale kaarte ei jaganud. Sisov,Lemsalu ja Nahk tegid ikkagi tooreid vigu. Muidugi on ka sellest kahju,et meie Ossipov ja Starovoitov said jällegi tobedad kaardid vaid suupruukimise eest. Tuleb hoiduda sellistest kaartidest.
Mäng lähenes lõpule ja järjest rohkem oli meil häid võimalusi ja siis tuligi Laursonilt täpne sööt Tirkale ja 1-1 Kerdi vastu polnud tal raskusi koll ära lyya! Vääääääääraaaav! Kuigi meie häältest polnud enam suurt midagi järel, lõime siiski korraliku rõõmupeo lahti. Peagi tuli ka lõpuvile ja magus viigipunkt oligi käes! Super!
Eelmisel hooajal meeskonna teisex väravavahix taandunud ja selle läbi ka kindlasti eneseusu kaotanud Djatsenko on selle lõpux tagasi saanud ja näitas millex ta tegelikult võimeline on! Supertõrjed! Kuigi Tirka lõi värava,valisime seekord mängu parimax just Djatsenko! Väga hea mäng! Kogu meeskond mängis hästi hingestatult ja ei laida kedagi.
Võitu tähistasime Vana Tallinna Sokolaadilikööriga. Flash oli roolis ja limpsas vaid keelt :-)
Peale mängu sõitsime Jägala joa äärde,kus Potsataja alustas kohe pärast autost väljumist lumesõja, millest loomulikult kõik osa võtsid. Lõpetusex pesi ta auto aknad ilusti likööriga läikima :-D
Tagasi Tartu sõites oli loomulikult meeleolu ylev. Kurgud on kyll kõigil valusad ja hääled ära,aga järmisex mängux on kõik ok ja anname endast jällegi parima,et võit koju jääx!
Lalalalalalalaaaaaaa MaagTammekaaaaaaaaaa
Põhiline pildirida klikkides SIIA.






Kommentaare ei ole: