Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

09.03.08

Punktike käes!

Startisime Tartust tiba peale 11.00. Tuju oli muidugi kõigil hea ja tegime pakkumisi mängu tulemuse peale. Kõige populaarsemaks seisuks osutus 2-1,mis tegelikult väga kaugele ei jäänudki. Tanel oli kõige kindlam meie poiste peale ja pakkus 4-0.
Väikese vahepeatuse tegime Väike-Maarjas ja kylastasime seal Georgi pubi,kus kõik erinevatte suppidega oma keha kinnitasid. Koht väga hubane ja supid ja ka kohv väga maitsvad!
Väikese elevuse tekitasime kah kohalikes,kui yheksakesi oranzides särkides & sallides pubisse astusime. Mõned olid ka asjaga kursis ja tulid ka hiljem mängule.
Mänguplatsilt oli siis lumi suudetud ära lykata väljaku äärtesse,nii et oli tykk tegu,et läbi suurte lumehangede väikesele tribyynile jõuda.
Yhele kohalikule alkassile käis siiski yle jõu lumehangest yle astumine ja nii jalutas ta mööda kyljejoont(mängu ajal) vastaste värava kõrvale ja istus sinna lumehange maha. Kohal oli ka yx nashist:-D
Mäng oli väga rabe ja olex väga tahtnud,et poisid kohe alguses värava ära olex löönud. Sellega olex kindlasti kaasnenud pingelangus ja olex näinud ilusat mängu. Väljak oli ka väga libe ja kohtunik jagas ysna kergesti kaarte.
Esimesel poolajal oli mõlemil poolel häid võimalusi,kuid vastased ka yhe neist ära,kui poolaaja viimastel sekunditel ei suutnud meie omad palli oma värava alt kuidagi ära lyya ja see sattus penalti kohas täiesti vabax unustatud mehele,kes selle ka kylmavereliselt võrku lõi.
Ka teisel poolajal oli esimene ohtlik moment vastastel,kui keegi neist palli meie väravaposti lõi. Meie omad läxid aktiivsemax alles siis,kui vahetusest sekkusid Rass ja Tjunin.
80 minutil karistuslöök meie kasux u 25meetrilt ja Ossipov lööb värava! Viik. Jätkati väga teravalt ja võiduvärav oli nii lähedal,kui paremalt äärelt tuli tsenderdus ja Rass sai peaga löögile,kuid vastaste väravavaht sai napilt sõrmed vahele.
Loodetud kolmest punktist saime siis ainult yhe,kuid sellise põhjal tuleb rahul olla,et sellegi kätte saime.
Meie andsime endast jällegi 100% ja häält ei olnud enam õhtux ollagi. Tagasiteel meeleolu enam nii ylev ei olnud. Kahju,et MT viimased kolm mängu, st siis et kax viimast eelmise hooaja ja eilne mäng, eriti midagi ei pakkunud,aga tuleb loota,et saab ainult paremax minna, sest ega ka teistel favoriitidel eile just kerge polnud ja kõigil oli see esimese mängu närvilisus see.
Meie uued laulukesed kah veel päris yhehäälselt ei kõlanud. Arenguruumi veel siingi.
Laupäeval siis esimene kodumäng ja loodame veel suurema seltskonna toetajaid kokku ajada.






Pilte lisaks saab vaadata SIIT

1 kommentaar:

jflash ütles ...

Hooaja algus oli sama halb kui eelmise lõpp. Teravus tuli mängu liiga hilja ja nii me viiki jäimegi...